Berrin YASMİN
Emektar Üye

İLK RESİMLERDEKİ DÜZ SARI MI YOKSA SARILI YEŞİL GİBİ OLAN MI RENLERİ NASIL VE IRKLARI YAŞI
Son düzenleme:
evet dişi düz sarı da dişi düz sarı olan gözleri kırmızı sanki hangi resimdeki kuş süper son resimlerdeki açık yeşilli olan mı.?benim erkek 1 5 2 yaş arasıkesinlikle çok fazla resimlerini koyduğunuz sarı-yeşil kuş...süper...maşaallah...sanırım dişi...yaşı da 4-5 aylık gibi...tabiki diğer daha bilgili arkadaşların da yorumlarını almak lazım...
sarı benim erkeğe göre yaşça büyük geldi ve çok iri erkeğe göre o yüzden almadım fikirlerini almak için resimlerini çektim digerini aldım benim erkeğn resmini de koydum bakınMaşallah hepsi güzel ama ben ilk resimdek sarıyı beğendim, son karar sizin![]()
Gözleri kırmızıysa lutino dur. Dediğiniz gibi kuş dişi. Şimdiden hayırlı olsun.
teşekkürlerberrin hanım benim bahsettiğim kuş bu...
tamam onu getirdim eve kaç aylık olabilir ve rengi nasıl petshopcu 2 tane getirmiş en güzellerini aldım falan dedi.bende bunu aldım olmazsa yine degiştircez artık şuan dişi erkeğin yanında kalsın mı ayırayım mı alışması yönündenErkekle birlikte son resimlerde yer alan dursun abla.. Gerçi hangisi daha iyi uyum sağladıysa onun durması daha iyi olur ama olsun benim içime ona sindi![]()
Güle güle buyutun. Guzel secim yapmışsınız çunku sizin kuşunuza bu daha uygunmuş. ben sarı derken kuşunuzdan buyuk olduğunu bilemediğim için di. yoksa bende oyumu bu kustan yana kullanırdım. fotolara bakacak olursak gayet iyi anlaşmışlar maşalllah![]()
Onu aldım bakalım hayırlısı.murat abinin söyledgi benimde hoşuma gtti![]()
Onu aldım bakalım hayırlısı.
parçalı derken güzel mi dişi ırkı nedir acaba şuan dişi erkeğin yanında rengi falan nasıl fikirleriniz önemli benim için aldığım dişi erkege yakınsın ve uyum saglasın istiyorum.parçalı olan doğru seçim ...