Winchester
Yeni Üye
Merhaba sayın arkadaşlar muhabbet kuşu alacagım erkek almayı düsünüyorum ama bana alışması ve eğitim için en fazla kaç aylık almalıyım geç olsun istemiyorum teşekkür ederim
Anladım peki burda üretici tanımıyorum pek petshoptan alacagım büyük ihtimal 2-3 aylık alsam bir problem olur mu1 aylık yeme düşmüş yavru alabilirsiniz. Ne kadar erken yasta sizinle tanisirsa o kadar cabuk alışır.
sizin kuşlarınızdan satın alamadım ya hocam yanarım yanarım ona yanarımPetshopta beğendiğin kuş senin istediğin özelliklerin hepsine sahip oluverir bir anda. Bulunduğun yerde üretici hobici arkadaşlardan yavru kuş temin edebilirsin.
Bence problem olmaz.Anladım peki burda üretici tanımıyorum pek petshoptan alacagım büyük ihtimal 2-3 aylık alsam bir problem olur mu
Şehir dışına gönderim yapabiliyor musunuz ben Afyonda yasıyorumYeni yeme düşmüş Show , Jumbo , Çek yavrularım mevcuttur siteye fazla ilan açmıyorum özelden ulaşabilirsen yardımcı olurum..
Kuş şehirdısına gönderimde problem olabiliyor neticede canlı bunlarda yazık burlardan bakıcam artıkHemşeri çıktık. Ahmet usta yardımcı olur elinden geldiğince.
Orayı biliyorum genelde habil abiden alısveris yapıyorum hisar petshopMerkezde iş hanının en alt katında petshoplar var bilirsiniz. Oradaki kuşlar fena değil. Civardaki üretimhanelerden geliyor oraya.