Yeni Muhabbet Kuşu Aldım Bakarmısınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ahmet Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

Ahmet Can

Guest
Merhaba arkadaşlar bugün 35-40 günlük yeni muhabbet kuşu aldım satıcı kabuksuz yem verdi yemi kafes dibine gazete üstüne dökmemi tünekleri kaldırmamı ve suluğu dibe koymamı söyledi. 10 gün boyunca yumurtayı kaynatıp rendeleyerek vermemi söyledi. Bir kaç ay önce bir muhabbet kuşu almıştım fakat onlarda bunları uygulamadım sizce bu uygulama doğru mu?

Tünekleri kaldırmana gerek yok zaten 40 günlük yavru tırmanabilir yemi doğru söylemiş tabana dökersin ama sıkıntı olmaz kabuklu yemide rahatlıkla yiyebilir artık

Tünekleri kaldırmana gerek yok zaten 40 günlük yavru tırmanabilir yemi doğru söylemiş tabana dökersin ama sıkıntı olmaz kabuklu yemide rahatlıkla yiyebilir artık

ismail arkadaşın söylediği doğru vitamin olarak birtek yumurta yeterli olmayabilir forumda vitaminlerle ilgili konular var onları inceleyiniz

Bilgilendirme için teşekkürler sitede arama yaptım ama vitaminlerle ilgili konuları bulamadım.

Bence hiçbir sıkıntısı olmaz ancak için rahat etmiyorsa kaliteli bir vitamini alıp suyuna katabilirsin. :)

yumurta havuc bebe büskivi sini rendele ver hocam kaşık kaşık yesin :D

Ben dün aldım en pahalısı 9-10 Tl Avisol öneririm.
Dipnot:Kuşa can geldi.

Geri