Cem Açıkgöz
Paylaşımcı Üye
Suleyman bey herzaman ki gibi df yi gorunce dayanamamissiniz masallah guzel hayirli olsunEyvallah abi sağolun almayan bu yavrulardan çok şey kaçırır maşallah hepsine![]()
ahmed abi DF ne zamandan beri arıyordum zaten bu kuşların anne ve babasını hatta dedelerini bildiğim için kaçırmak istemedimSuleyman bey herzaman ki gibi df yi gorunce dayanamamissiniz masallah guzel hayirli olsun
Masallah hayirli olsunahmed abi DF ne zamandan beri arıyordum zaten bu kuşların anne ve babasını hatta dedelerini bildiğim için kaçırmak istemedimüretim de taze kan olacak inşaAllah bu kan hattından gelen kuşlar gerçekten de çok iyi ben de şuan bir takım ve tek bir erkek var aynı soydan gelen @Bünyamin Altay ustam mübarek sanki labaratuar da çalışmış
böyle bir kan hattı yok altından maşallah siyah göz serisinin tüm dalları geliyor maşallah
![]()
Eyvallah sağolasın abiMasallah hayirli olsun![]()
ahmed abi DF ne zamandan beri arıyordum zaten bu kuşların anne ve babasını hatta dedelerini bildiğim için kaçırmak istemedimüretim de taze kan olacak inşaAllah bu kan hattından gelen kuşlar gerçekten de çok iyi ben de şuan bir takım ve tek bir erkek var aynı soydan gelen @Bünyamin Altay ustam mübarek sanki labaratuar da çalışmış
böyle bir kan hattı yok altından maşallah siyah göz serisinin tüm dalları geliyor maşallah
![]()
@Cem Açıkgöz Abime emekleri, desteklerı ve yardımları için çok teşekkür ederim. Kendisinin kuşlarının arasında bir tane bile eh idare eder dediğim renge sahip kuş bulamadım ve hepsi çok hareketli. Bunu görünce çok şaşırmıştım. Allah emeğinin karşılığını versin inşallah her daim.
Maşallah hayırlı sahiplenmeler
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Masallah guzel yavrular Berşan beyde favorilerimden birini sahiplenmishayirli olsun arkadaslarimiza