Fatih Sultan Mehmet
Meraklı Üye
Arkadaşlar merhaba. Yeni yeme dusmus kuslarda cinsiyet ayrimini nasıl yapiyoruz. 30-35 günlük kuslarda. Ona göre eğitime başlayacağım.
cinsiyet ayrımına göre mi eğiteceksiniz?dişileri eğitim verilse de olmuyor mu büyük çoğunlukla?biraz konunun dışına taştım kusura bakmayın
Nerelerdeydiniz Fatih beyresimler açılmıyor sitedenmi kaynaklı bendenmi bilmiyorum foto olan yerlerde reklamlar var. Tekrar resim yüklermisiniz.
Fotoğraf yükleme sitelerine yükleyip, burdan link paylaşın?Anladığım kadarıyla buraya yüklemede sıkıntı oluyor.Sitenin depolama alanı küçüktür, daha az masraf olması açısından.Lakin dediğim gibi farklı bir upload sitesine yükleyin, sonra linki paylaşın olsun bitsin.Şu fotoğraf yükleme sorununu nasıl çözücez anlamadım. O kadar araştırdım yok yok yok. Bellek yetersiz olduğundan önceki işlem tamamlanamadi diyor. Bu sorunu yaşayan çözen var mı arkadaşlar? Sadece bu site için değil her site icin geçerli. Fotoğraf boyutu 5mb'dan küçük oysaki.
Fotoğraf yükleme sitelerine yükleyip, burdan link paylaşın?Anladığım kadarıyla buraya yüklemede sıkıntı oluyor.Sitenin depolama alanı küçüktür, daha az masraf olması açısından.Lakin dediğim gibi farklı bir upload sitesine yükleyin, sonra linki paylaşın olsun bitsin.![]()
Sitede her yerde reklam cikiyor fotolarin oldugu yorumlar bolunup aralara reklamlar eklenmis tek bende mi acaba genelde de var mi ikigundur boyle
Selamunaleyküm dostum benim konuya bakma şansın var mı çok acil. Teşekkür ederim http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/acil-yardim-lutfen-cinsiyet.55500/Bu resme göre1-2-3 erkek 4 dişi
Maşallah
Bu resme göre1-2-3 erkek 4 dişi
Maşallah