Erdem AYGÜL
Paylaşımcı Üye
kus alındı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakikaten renkleri oldukça güzel. Bulursunuz umarım,güzel tercih.
Erden verdiğim numaradan bulamadın mı?tesekkurler bulamıcam gibi petshoplardada gormedım hic
Erden verdiğim numaradan bulamadın mı?
Usta yanlış anlaşılmasın ama forumdan aranıyor ilanı açma satışta bekle 2 kere ilan açtım yavru ilanı açtım arayınca 40 lira oldu . Eminönünden 30liraya isteğim renkte buldum .
Damızlık dişi aradım 250 lira dendi)) almaktan vazgeçtim .
Hayırlısı olsun.Yok olmadi usta
Bu iş bakış açısına bağlı. Sitede ticariye dönüştüren 1-2 kişi vardır. Onlar bile sattıkları kuşların paralarının çok fazlasını tekrar malzemeye(mama, vitamin, yem vb) harcıyorlardır. Çoğu sadece kuşlarının ihtiyaçları için bu fiyatlara satıyor. Şu da var tercih meselesi. Gidip sokak arasındaki pet-shop'tan ya da Eminönündeki pet-shoplardan alırsın 20-30 liraya. Dediğim gibi kuş var, kuşçuk var. Amaç kimseye korumak ya da savunmak değil ama burada polemik yaratmanın da anlamı yok forum ticariye dönmüş diyerek.Sakın yanlış anlaşılmasın levent abim 250 lira fiyatı çekende sendin dişi sadece uysal diye neyse olay forumda ticariye dönmüş üreticilierdende cevap yetişmemiş hepinize tşekkürler hayırlı satışlar .
Aşagıdaki konuda fiyat bana biraz alay dgibi geldiği için yazdım kusura bakmayın .
http://www.muhabbetkusu.com.tr/geri-donusum-kutusu/egitimli-disi-kus-ariyorum-45748.html
[MENTION=9455]Murat Demir[/MENTION]11 de kesin vardır