Limon boncuk
Meraklı Üye
Merhabalar benim yeşil muhabbet kuşum ile çekoslovak muhabbet kuşum var onların yürünüde bu formdan öğrendim onların ikisi çiftleşir mi
Pardon eklemeyi unutmuşum iki haftada bir a d e c k vitaminlerini içiren multi vitamin 2 haftada bir kızıl darı 3-4 haftada bir ise sirkeli su koyuyorum kafeslerinde 1'er tane salıncakları ve bir tane topu var mineral blok ve kalamar kemiğide mevcut dişi kuşum 9 aylık olduğunda yuvalık aldım yuvalığın içerisine girmeyi çok seviyor yuvalıkla oynuyor şuan 1 yaşında ama yavru yokRüyaya yatıp bakmamız lazım
kusun fotoğrafı yaşı kafes durumun verdiğin vitaminler vs bunlarin bilgisini resmini atmadan anca alım olmamız lazım![]()
Kuşlarımın 2 side bir yaşını basmış durumda erkek olan kasımda 2 yaşına girecekRüyaya yatıp bakmamız lazım
kusun fotoğrafı yaşı kafes durumun verdiğin vitaminler vs bunlarin bilgisini resmini atmadan anca alım olmamız lazım![]()
Rüyaya yatıp bakmamız lazım
Tamam ama havuçlu mama için havucu nasıl bulacam onun yerine başka bir şey olsa e vitamini için solisyon mu lazım yoksa meyve fln olur muSalıncakları çıkart tünekleri eşit seviyeye getir e vitamini ve havuçlu mama yap
Tamam teşekkürlerHavuc manavda markette var alıp rendeleyeceksin e vitamini olarak
Röhnfried Taubenfit E 50 Selenyum Ve E Vitamini Üreme Vitamini 30ml Bölünmüş Ürün Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Röhnfried Taubenfit E 50 Selenyum Ve E Vitamini Üreme Vitamini 30ml Bölünmüş Ürün yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Herhangibi bir ses dinletmem gereklimi çiftleşme sesi vs.Havuc manavda markette var alıp rendeleyeceksin e vitamini olarak
Röhnfried Taubenfit E 50 Selenyum Ve E Vitamini Üreme Vitamini 30ml Bölünmüş Ürün Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Röhnfried Taubenfit E 50 Selenyum Ve E Vitamini Üreme Vitamini 30ml Bölünmüş Ürün yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Erkek kızıltı dişide kızışmıştı çıktıBir kus hazır olsun kizissin ondan sonra
Eklemeyi unuttum benim erkek kuşumun ayağının arkasında tırnak yok bir şey olurmuBir kus hazır olsun kizissin ondan sonra
Doğuştan mı yokEklemeyi unuttum benim erkek kuşumun ayağının arkasında tırnak yok bir şey olurmu
Aldığımda öyleydi sanırım doğuştanDoğuştan mı yok
Ama tünekte durabiliyor tellere fln tırmanıyorDoğuştan mı yok
Salıncakları çıkartmaya kıyamadımSalıncakları çıkart tünekleri eşit seviyeye getir e vitamini ve havuçlu mama yap
Sorun olacağını düşünmüyorumAma tünekte durabiliyor tellere fln tırmanıyor
Çiftleşme olsun istiyorsan kafeste oyuncak salıncak olmamalıSalıncakları çıkartmaya kıyamadım