Theodosius
Meraklı Üye
3 günlük seyahat yapmam gerek bu süre zarfında kuş evde kalırsa herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım
peki akıllı yemliğe nasıl alıştırabilirimYemi suyu ortam sıcaklığı kafes içinde ki oyuncakları bunlara dikkat etmeniz gerekiyor akıllı yemlik varsa yemden sorun olmaz 1 yerine 2
Suluk takın kafese ayrı köşelerde olsun ve sıkılmayacağı oyuncaklar olsun
bırakırsamda daha çok strese girer diye düşünüyorum3 günlük süre çok uzun bırakabilceğiniz birisi yok mu ? Çok hassas canlılar büyük stres yaşar.
Yalnız kalmasından iyidir çünkü sosyal canlılar hem sizinde arayıp görme imkanınız olur.bırakırsamda daha çok strese girer diye düşünüyorum
Babanen muhabbet kuşlarını seviyorsa ve bakabilecek durumdaysa neden olmasn ama herşeyi iyice anlatın,söyleyin.ben 25 gün rusyaya gideceğim anneannem hasta babaanneme bırakacağım her gün babaannemi arayacağım ve kuşların bakımını yapmasını isteyeceğim sizce bir sorun olur mu
evet seviyor ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlataccağımBabanen muhabbet kuşlarını seviyorsa ve bakabilecek durumdaysa neden olmasn ama herşeyi iyice anlatın,söyleyin.
Öyleyse sıkıntı yokevet seviyor ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlataccağım
kuşlar strese falan girer miBabanen muhabbet kuşlarını seviyorsa ve bakabilecek durumdaysa neden olmasn ama herşeyi iyice anlatın,söyleyin.
Sonuçta yalnız kalmıcaklar onlarla ilgilenen birisi olucak strese girseler bile çabuk atlatırlar hem sizde hergün arayacakmışsınız görürsünüz hem içiniz rahat eder.kuşlar strese falan girer mi
Sanmam küseceğini ama benim kuşumla biz bir ayrılık yaşamıştık gelince beni tanımamazlığ geldipeki bana küsme unutma durumu olurmu
Bazenleri durgunlaşıyorlar böyle durumlarda ama ilgilenince düzeliyor.peki bana küsme unutma durumu olurmu