Teşekkür ederim efendimBen gold win yulafı kullanıyorum tuy döneminde ve yemden cok onu yiyor onu deneye bilirsiniz
Bir marka öneriniz var mı yenisini alacağım efendim. Bunu yiyemiyor gerçekten.Bu yulaf ayıklanmamış yulaf sanırım, muhabbet kuşları için kabukları ayıklanmış yulaf daha sağlıklı olacaktır. Bunu yemeleri zordur sert kabuklar sorun oluşturabilir.
Gold Wings Yulaf Tohumu 300 grBir marka öneriniz var mı yenisini alacağım efendim. Bunu yiyemiyor gerçekten.
TamamdırGold Wings Yulaf Tohumu 300 gr
https://www.hepsiburada.com/gold-wings-yulaf-tohumu-300-gr-p-HBV00000PWM7D?magaza=patizenya
Ben bunu veriyorum
Melih bey acaba yulaftan ne kadar yemeliler benim kuşum çok seviyorda tüy döneminde sakıncalı diye okudum o yüzden yem dışında ek olarak vermeyi kestim ne kadar vermeliyim?
Tüy döneminde Yulaf'ın faydası vardır.Bir çok kişi tarafından kuşların yulafı fazla tüketiği veya yemlerin içinden kuşlar tarafından ayıklandığı söyleniyor.Bu yüzden ayrı olarak verilmesi isteniyor.Fakat ben böyle düşünmüyorum.Yemlerin içine karıştırılarak verilmesi taraftarıyım.Melih bey acaba yulaftan ne kadar yemeliler benim kuşum çok seviyorda tüy döneminde sakıncalı diye okudum o yüzden yem dışında ek olarak vermeyi kestim ne kadar vermeliyim?
@ADRIAN bende yulaf tohumu yazıyor üstünde ama yulaf sanırım : https://hizliresim.com/Rc2MJCBu yulaf ayıklanmamış yulaf sanırım, muhabbet kuşları için kabukları ayıklanmış yulaf daha sağlıklı olacaktır. Bunu yemeleri zordur sert kabuklar sorun oluşturabilir.
teşekkür derimyok bu ayıklanmış haftada 1 bir çay kaşığı verin
Tamamdır çok ama çok teşekkürlerTüy döneminde Yulaf'ın faydası vardır.Bir çok kişi tarafından kuşların yulafı fazla tüketiği veya yemlerin içinden kuşlar tarafından ayıklandığı söyleniyor.Bu yüzden ayrı olarak verilmesi isteniyor.Fakat ben böyle düşünmüyorum.Yemlerin içine karıştırılarak verilmesi taraftarıyım.
Kuşların koku ve tat alma duyuları gelişmiştir.Yulaf'ı aynı yemlik içinde verdiğimizde,kuşların yerken döktükleri yulaf tozları diğer tohumlarla temas ediyor.Bu temas ile kuşlar diğer tohumlardan da tüketiyor. Yulaf oranı, tüm tohum karışımının % 8 -10 arası olması yeterlidir.