DarkredBlue61
Paylaşımcı Üye
İçi Dolu Ama Neden Hala Çıkmadı 30 Yazan 20 Gün Oldu Hala Çıkmadı 3 Yazanda 21 De Çıkması Gerek Ama Hala Bekliyorum Diğeri Boş Sanırım Onu Olmazsa Atarım Yavrular Çıkınca
Bence gelişmemiş ve boş yumurtalar.
Bikaç gün daha kalsın cikmazlarsa almalısın kuşlar yorulur boşa
1 ve 3 resim çıkmaz daha. 2 ci yumurta için bşraz daha beklyin
Resimden Pek Belli Olmuyor Ama 2 Yumurta Garanti Dolu Diğeri Boşdur %99 Ama Yumurtalar Çıkmadığına Göre Çurumuşda Olabilir
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:46 -->-> Daha önceki mesaj 15:45 --
İyi Ama Bu Kadar Zaman Yumurtalar Dolu İken Şimdi Neden Çıkmasınki Yumurtalar? Ne Olduda Çıkmadı
Dolu oldugu belli geçen gün başıma geldi benimde. Dİşi yumurtaya yatmaya başladı. Başka çiftim yumurtladı yavruları çıktı. Daha ilk dişinin yavruşlarını çıkmasını bekliyordum. Kontrol ettiğimde senin ilk resimdeki gibiydi yumurtalar. Ben gelişme yapmamış diye yorumluyorum.
Resim sıralamasına göre dedim ben 1 ve 3 çıkmaz 2 olma ihtimali var gibi duruyor. 1 yumurta olmuştur ama gelişmemiş ölmüş bende de oldu.
Üstüne yatmamış olabilir o yüzden geç cikabilirler
3 ü de çıkmaz. Hiç bekleme al yumurtaları. Yeniden yumurtlasınlar.
Folluklu yuvalık kullansan böyle durumlarla karşılaşmazsın.
1de gelişim durmuş. 3. zaten boşmuş veya üstüne hiç yatmamış. 2 dolu. Çıkacak hayırlısıyla.
2. fotodaki yumurtaya ışıkla bakında içindeki gölgenin hareket ettiğini görmen gerek.
Hayırlı, bereketli olsun inşallah.
Sonraki kuluçkalarda boş yumurtaları atma 1-2 tane kalabilir yuvalıkta. Avantajı var.
Anne daha çok vakit geçirir yuvalıkta yumurta var diye.
Maşallah hayırlı olsun ömrü uzun olsun inşallah