Yumurta dolu mu

Goldwings, sizin önerdiğiniz probiyotigi aldım teşekkür ederim kullanımı nasıl 1 lt suya diyor. Siz nasıl yapiyorsunuz
Kanatlı oil probiyotik 50 ml suya 5 damla. Haftada 2 kere

Multivitamin olarak da başka markaya geçmenizi öneririm. Haftada 1 şeklinde multivitamin verin rutin. Elinizde başka takviye varsa yazın

Goldwings, sizin önerdiğiniz probiyotigi aldım teşekkür ederim kullanımı nasıl 1 lt suya diyor. Siz nasıl yapiyorsunuz
Yarım suluğa 5 damla. Haftada 3 gün verin uzun bir süre. Sonra haftada 1-2 ye düşürerek sürekli devam edin.

Merhaba, kuşum 32 günlük oldu, bugün yvualigi açtım içinde yok kafes tabaninda yemligin altında duruyor. Kendisi mi çıktı? Annemi çıkardı? Yuvaliga geri koymam gerekiyor mu ? Kendisi artık çıkabilir mi ? Çıkabilecek gibi büyük değil.

Merhaba, kuşum 32 günlük oldu, bugün yvualigi açtım içinde yok kafes tabaninda yemligin altında duruyor. Kendisi mi çıktı? Annemi çıkardı? Yuvaliga geri koymam gerekiyor mu ? Kendisi artık çıkabilir mi ? Çıkabilecek gibi büyük değil.
32 günlükse kendisi çıkmıştır. Yuvalığa koymayın ebeveynler yeni kuluçka hazırlığındadır muhtemelen. Koysanız bile geri çıkar veya anne döver onu.

Aaaa tamam kendi çıkmış olabilir bı köşede kalmış duruyor acaba dedim birşey mi diye. Pekii yuvaligi tamamen temizleyebiliyormuyuz içindeki herşeyi? Yada yuvaligi çıkarmamız mi gerekiyor? Tekrardan kuluçka hemen mi olacak? Birde 32 gunluk bundan sonra nasil ilerliyor ne yapmamız gerekiyor kafes değişikliği vs. ?

Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkür ederim

Aaaa tamam kendi çıkmış olabilir bı köşede kalmış duruyor acaba dedim birşey mi diye. Pekii yuvaligi tamamen temizleyebiliyormuyuz içindeki herşeyi? Yada yuvaligi çıkarmamız mi gerekiyor? Tekrardan kuluçka hemen mi olacak? Birde 32 gunluk bundan sonra nasil ilerliyor ne yapmamız gerekiyor kafes değişikliği vs. ?

Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkür ederim
Temizleyebilir yedek varsa yedeğiyle değişebilirsiniz. Anne baba birkaç gün daha besler. Yem yediğini görürseniz ayırırsınız başka kafese. Tahminen 35. Gün yem kırmaya başlar.

Şuan duruş normal mi böyle duruyor hiç gezinmiyor köşede duruyor iki üç saattir.

Anne babanın hiç beslediğini gördünüz mü gün içinde ?

Çalıştığım için görmedim saat 6 da gelip baktım. Bugün yuvaliktan çıkmış. Biraz hareketlenmeye başladı şimdi uyuyorlar. Anne baba hep yemek yiyip anlaşıyorlar kendi aralarında besliyor diye düşünüyorum. Takipte kalacağim. Mama kabı var yumurta maması yiyebilirmi tabana koysam diye düşündüm

Çalıştığım için görmedim saat 6 da gelip baktım. Bugün yuvaliktan çıkmış. Biraz hareketlenmeye başladı şimdi uyuyorlar. Anne baba hep yemek yiyip anlaşıyorlar kendi aralarında besliyor diye düşünüyorum. Takipte kalacağim. Mama kabı var yumurta maması yiyebilirmi tabana koysam diye düşündüm
2 gün sonra yemeye başlar tahminen ama yine de az miktarda koyabilirsiniz hatta ebeveynler de tabanda yesin yumurtayı ki daha çabuk alışsın yem yemeye.

Geri