Normalde 21 gün ama ilk yumurtaya hemennyatmis ise bazı kuşlar 3. Yumurtadan sonra yatr o yuzd3n ilk yumurta değil yattığı yumurtadan sonra 21 olarak sayarsınız ve yumurta boş olursa eğer bu süre değişir çünkü 1 2 3 yumurta 1l21 gün lük ken 4 yumurta 19 5. Yumurta 17 gün 6. Yumurta 15 günlük olarak gider Yani siz yumurtaların günlük olarak işaretle diniz ise günü dolana bakabilirsiniz ama işaretlemediniz ise sadece boş dolu mu ona bakabilirsiniz yoksa gününü anlayamazsinizBazen 20-25 güne kadar uzayabiliyor diye biliyorum bu süre eğer yavru varsa, ama genelde 18-19 günde çıkması normal
Ben işaretlemedim ilk yumurtanın 19 günü dolu gibi gözüküyor yavru ne zamn çıkarNormalde 21 gün ama ilk yumurtaya hemennyatmis ise bazı kuşlar 3. Yumurtadan sonra yatr o yuzd3n ilk yumurta değil yattığı yumurtadan sonra 21 olarak sayarsınız ve yumurta boş olursa eğer bu süre değişir çünkü 1 2 3 yumurta 1l21 gün lük ken 4 yumurta 19 5. Yumurta 17 gün 6. Yumurta 15 günlük olarak gider Yani siz yumurtaların günlük olarak işaretle diniz ise günü dolana bakabilirsiniz ama işaretlemediniz ise sadece boş dolu mu ona bakabilirsiniz yoksa gününü anlayamazsiniz
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaç yumurta var şu an acabaBen işaretlemedim ilk yumurtanın 19 günü dolu gibi gözüküyor yavru ne zamn çıkar
4Kaç yumurta var şu an acaba
19 . Gün ise birinci yumurta
Dolu gözüküyor ama bazı sitelerde 18 gün çıkması gerekir yazıyor bazıları 25 21 kararsız kalıyor çıkmazsa ne yapmalıyım19 . Gün ise birinci yumurta
17 15 13 gün 4. Yumurta 8 gün sonra hepsinin süresi dolar bu arada ışık ile dolu boş kontrolü yapabiliyorsanız dökümü boşmu onu bilirsiniz
Yumurtalarda işaret olsa 18 günü dolan yumurtaya ses varmı yokmu kontrol ederdiniz ama dizde o sans yok o yüzden beklemekten başka çareniz yok ve cik-cik ses yapan yumurta varsa onu takip edersinizDolu gözüküyor ama bazı sitelerde 18 gün çıkması gerekir yazıyor bazıları 25 21 kararsız kalıyor çıkmazsa ne yapmalıyım
Bugün 20 gün ne kadar bekleyeyim dahaŞimdi benim kuşlarımın yumurtalarından 17. günde ses gelmeye başladı 18. günde de çıktı.
Sadece bir yumurtadan ses gelmedi. Bende 21 gün olana kadar bekledim sonra müdahale ettim baktım yavru içinde ölüydü.
Yumurtayı hiç elime almadımO sesi duymaya basladiysaniz yavru maximum 24 saat icinde yavru nasipse cikacak demektir.
Bugün 20 gün ne kadar bekleyeyim daha