Emrehan DİLEKÇİ
Emektar Üye
Doğru bildin Emrehan sende nasıl durumlar?
Valla iyi şimdilik Allah'a şükür abi inşaallah bu gece dördüncüyü bekliyoruz...

Son düzenleme:
Doğru bildin Emrehan sende nasıl durumlar?
3 var abi benimde ama yumurtasi yakin insallah
Valla iyi şimdilik Allah'a şükür abi inşaallah bu gece dördüncüyü bekliyoruz...Abi şeyi soracağım sana yemliklerine üflemek için elimi kafese soktum yuvalıkta yatıyorlardı elimi görünce bir anda çıktılar kafesten korkup, sorun olur mu ki? Aklım orada kaldı ya...
Yaw Emrehan sonuçta korkutmak için yapmıyorsun,niyet ortadabir şey olmaz gün içinde sürekli yatıyorsa bir sorun çıkmaz inş
İnşaallah abi, doğru söylüyorsun...Annelerde işini güzelce yapar inşaallah...
![]()
Abi sen bizden önce gidiyosun nerdeyse hepimizin durumu aynı ama hayırlısıyla yavrulara kavusuruz insallah bakalim durumlarımız ne olucak bol bol tartisiriz![]()
Abi sen bizden önce gidiyosun nerdeyse hepimizin durumu aynı ama hayırlısıyla yavrulara kavusuruz insallah bakalim durumlarımız ne olucak bol bol tartisiriz![]()
Hepinizin kuşlarına maşaallah. Bereketli üretimler olsun
Hepinizin kuşlarına maşaallah. Bereketli üretimler olsun
Yaw Murat maşallah de elim yüreğimdeinş hepimiz de mutlu sonu hep beraber görürüz,paylaşırız destek full
Yusuf abi Allah razı olsun teşekkürler...
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:24 -->-> Daha önceki mesaj 21:23 --
Abi al bendende o kadar ödüm patlıyor benden başka kimseyi yaklaştırmıyorum yani o derece![]()
Yaw Emrehan çok yaşa gece gece güldürdün beni![]()
Ödün kopmasın aman![]()
HahahahahAma gerçekten öyle abi ya...
![]()