UgurluTurk
Meraklı Üye

Son düzenleme:
Elimle kontrolünü yaptım biraz yumuşak bir şişlik var o kesin ve netSanki karnının altında şişlik var. Yumurta gelebilir, belirtiler de uyuyor. Tabii burda kimse size yüzde yüz diyemez ama olası tahminim yumurta var gibi.
Ne zaman çiftleştiler acaba dişi poposu yukarda geziyodu 1 hafta önceYumurta geliyor rahat ol biraz sabır ilk çiftleşme den sonra 10 - 15 günde gelir.
Kalamar ya da Gaga taşı yemeye başlamışsa çiftleşmişlerdirNe zaman çiftleştiler acaba dişi poposu yukarda geziyodu 1 hafta önce
2. Kalamar kemiği bitti hocamKalamar ya da Gaga taşı yemeye başlamışsa çiftleşmişlerdir
Bazen çok tüketiyorlar benim çift dördüncü yumurtlama döneminde 2 kalamar 2 Gaga taşı bitirdi. Daha önceki dönemlerde 1 kalamar 1 Gaga taşı tüketiyordu2. Kalamar kemiği bitti hocam
Teşekkür ederim sağolun. Çok iyi bakıyorum doluluk oranı beslenmesine göre iyi olacak diye düşünüyorum düzgün çiftleştirlerse şayetİnşallah çok yavru olur
Sizde detaylı bir video yada fotoğraf atabilir misinizBenim dişinin karnı şişti![]()
Sizde detaylı bir video yada fotoğraf atabilir misiniz![]()
Dışkısı yumurtlamaya az zaman kala büyüyor sanırımBunlar benim kuşlar dün 4. Yumurtayı yaptı
Mülayim ve Cevriye
Belirtilerin hepsi yüzde yüz varDışkısı yumurtlamaya az zaman kala büyüyor sanırım
Bunlar benim kuşlar dün 4. Yumurtayı yaptı
Mülayim ve Cevriye
Aynen öyleDışkısı yumurtlamaya az zaman kala büyüyor sanırım