Welli Meraklı Üye Katılım 28 Ara 2016 Mesajlar 194 Tepkime puanı 46 7 Ocak 2017 #2 Hangi kus hocam? Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gözem Elma Emektar Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 8 Eki 2016 Mesajlar 1,028 Tepkime puanı 239 7 Ocak 2017 #3 Yok gibi duruyor. Kanatları kuyruğun altına kadar düşüyor benim bildiğim yumurta olduğunda.
cyberdemon Meraklı Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 191 Tepkime puanı 44 7 Ocak 2017 #4 Çiftleşen ama bir türlü yumurta yapamayan kuş ,haklısın banada öyle geldi
Welli Meraklı Üye Katılım 28 Ara 2016 Mesajlar 194 Tepkime puanı 46 7 Ocak 2017 #5 cyberdemon' Alıntı: Çiftleşen ama bir türlü yumurta yapamayan kuş ,haklısın banada öyle geldi Genişletmek için tıkla ... Hocam korunan kus esprisi aklima geldiginden beri sempatik geliyor su kuslarin durumu o yüzden size takiliyorum biraz alinmiyorsunuzdur umarim. Gesendet von iPhone mit Tapatalk
cyberdemon' Alıntı: Çiftleşen ama bir türlü yumurta yapamayan kuş ,haklısın banada öyle geldi Genişletmek için tıkla ... Hocam korunan kus esprisi aklima geldiginden beri sempatik geliyor su kuslarin durumu o yüzden size takiliyorum biraz alinmiyorsunuzdur umarim. Gesendet von iPhone mit Tapatalk