Karadeniz Pet

yumurtalar

pikican

Meraklı Üye
Katılım
13 Tem 2016
Mesajlar
361
Tepkime puanı
28
hayırlı günler herkese..burada özellikle bu işi iyi bilenlere bir sorum olacak..sobalı evde oturuyoruz fakat kuşlarım diğer odada ve şuanda 2 yumurtaları var..sizce ısısı daha iyi olan sobalı odaya alayım mı kuşları yani soğukta bişey olur mu dersiniz bundan önceki kuluçkada yavrular malesef ölmüştü ama soğuktan mı anne mi beslemedi onu anlayamadım..profesyonel üreticiler, bilgisi iyi olanlar lütfen cevap bekliyorum..buarada sobalı odadaki ısı değişimlerini de dikkate alın olur mu yorum yazarken yani bi sıcak bi soğuk ısı çok sabit olmuyor daha mı kötü olur bilemedik ayrıca yer değişiminden de etkilenirler mi orada sakin odadalar,sobalı oda ise tv nin açık olduğu bir oda..şimdiden teşekkürler
 
Yer değişimi yapılırsa yumurtalara yatmayacaktır büyük ihtimalle.
 
soğuktan etkilenme durumu olur mu peki?anne genelde yatıyor ama yumurtaların üstüne
Eğer çok aşırı soğuk değilse odada kalsın. Ya da odayı arada bir ısıtma şansınız var ise ısıtın. Yuvalık dışına da bişeyler sararak soğuk girmesine engel olabilirsiniz.
 
Sobalı odada daha kötü muhabbet kuslari ani isi degisimlerini sevmezler o odada kalsinlar yuvaliga bir tane ısı tutması için sahte yumurta alabilirsiniz arkadasinda dedigi gibi farkli odada yatmama durumuda var riske girmeyin derim . maddiyatiniz el veriyorsa kucuk bir elektirikli soba alin 20 tl gunde 10 dk yakın oda kırılsın yeterli bence .
 

Benzer konular

Geri
Üst