Ay keske benimde spangle olsa. Beni umutlandirdinizAynısı bende var şuan yavrular seninkinden 10 gün büyük yeni yeni oturdu tüyleri Spangle mavi attı benimki 3 tane 3 tanede normal mavi attı
Sizin kuslardan umitlenmistim belki benimde supangle olur diye ama sanirim benimkiler degil. Sizde atın sizinkilerin renkleri net bellidir artik cok merak ettimBenimkiler seninkinden 5-6 gün daha büyük bende müsait olduğumda ekliyicem fotoğraflarını
Evet 3 byz parcali bir mavi kusmuz olacak dediginiz gibi. Digerini çözemedim ince tüyler gri ama kuyruk acik mavi cikiyor. En cok bunun rengini merak ediyorum..2 parçalı 1 maviyi tutturmuşum 1i küçüktü zaten diğer mavi dediğim sanırım gri sağlıkla besleyin
Mavi bu kuşResim ekledim benim küçük kaplumbagam.![]()
Diğer kardeside mavi idi ama ince tüyleri byz di . bunun ince tuyleri gri o yüzden bi kafam karıştıMavi bu kuş
Lacivert gibi olabilir yani mor o renk olacak mavinin tonuDiğer kardeside mavi idi ama ince tüyleri byz di . bunun ince tuyleri gri o yüzden bi kafam karıştı
Tam cinsini bilen varsa yazabilir , Bunlar benim evdeki çiftin yavruları - DF BEYAZ - MAVİ seninki gibi parçalı beyaz ve mavi de üretimhanede onlarınkini çekemedim maalesef gidemiyorum bu aralarEn sağdaki en ufağıBenimkilerde bu şekilde pullu parçalı 2 de mavi var
![]()