özkan72
Paylaşımcı Üye
Arkadaşlar benim dişi neden dışarıdan yuvaligi kemiriyor yuvalik içinden de kemirmis di
Hersey mevcut kafesinde eksiği yok gibi son 2 gündür başladı sağı solu kemirmeye 5 dakikadaha tutsaydım dışarıda büyük ihtimalle yuvaligin arkası olmayacak diKemirebilir normal dert etmeyin. Gaga taşı ve kalamar kemiği varmı kafeste ?
Sizinki tam kemirgen miş ben olsam onu salmam dışarısiz o yönden şanslısınız bizim kuş kapımızı mahvetti hep tahtalarını kazıdı duvarın boyalarını kemiridi tavan boyasını dahi kemirmeyi başardı resimliğim vardı duvara asmalı ip halatlarını kemirdi kopardı küpemi çıkarıyor kemiriyor ve tabi yuvalığıda kemiriyor yakında beni kemircek diye korkuyorum![]()
Bu arada sizin kuşun neden böyle kemirdigi ortaya çıktı kalamar taşı eksik etmeyin böyle zamanlarda çok ihtiyaçları olursiz o yönden şanslısınız bizim kuş kapımızı mahvetti hep tahtalarını kazıdı duvarın boyalarını kemiridi tavan boyasını dahi kemirmeyi başardı resimliğim vardı duvara asmalı ip halatlarını kemirdi kopardı küpemi çıkarıyor kemiriyor ve tabi yuvalığıda kemiriyor yakında beni kemircek diye korkuyorum![]()