onurcan55 Meraklı Üye Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 153 Tepkime puanı 1 26 Ocak 2014 #1 Akdaşlar muhabbet kuşları için ideal yuvavlık boyutu nasıl olmalıdır sizinkiler nasıl resim atabilirmisiniz ?
Akdaşlar muhabbet kuşları için ideal yuvavlık boyutu nasıl olmalıdır sizinkiler nasıl resim atabilirmisiniz ?
onurcan55 Meraklı Üye Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 153 Tepkime puanı 1 26 Ocak 2014 #3 baran bey bi de yuvalıgın içinde illa plastik folluk olması gerekirmi ?
B BARAN Guest 26 Ocak 2014 #4 onurcan55' Alıntı: baran bey bi de yuvalıgın içinde illa plastik folluk olması gerekirmi ? Genişletmek için tıkla ... Plastik folluk derken hocam olsa iyi olur ama genelde talaş katıyorlar mecbur aksi takdirde yumurta kırılabilir (kuşun kendisi kırması dışında)
onurcan55' Alıntı: baran bey bi de yuvalıgın içinde illa plastik folluk olması gerekirmi ? Genişletmek için tıkla ... Plastik folluk derken hocam olsa iyi olur ama genelde talaş katıyorlar mecbur aksi takdirde yumurta kırılabilir (kuşun kendisi kırması dışında)
S Serhat YÜKSEL Guest 26 Ocak 2014 #5 BARAN' Alıntı: Plastik folluk derken hocam olsa iyi olur ama genelde talaş katıyorlar mecbur aksi takdirde yumurta kırılabilir (kuşun kendisi kırması dışında) Genişletmek için tıkla ... Cok fazla blgim yok ama kendi deneyimim talas ck kotu sonuc verdi. Aslinda scak ve temiz oluyo fakat bit olusuyor. Ugrasatrdi ama kurtuldum GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
BARAN' Alıntı: Plastik folluk derken hocam olsa iyi olur ama genelde talaş katıyorlar mecbur aksi takdirde yumurta kırılabilir (kuşun kendisi kırması dışında) Genişletmek için tıkla ... Cok fazla blgim yok ama kendi deneyimim talas ck kotu sonuc verdi. Aslinda scak ve temiz oluyo fakat bit olusuyor. Ugrasatrdi ama kurtuldum GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Volkan SARSAN Paylaşımcı Üye Katılım 15 Eki 2013 Mesajlar 538 Tepkime puanı 0 26 Ocak 2014 #6 ................................................................................................................ Son düzenleme: 27 Mar 2016
................................................................................................................
Mehmet GÜLER Meraklı Üye Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 382 Tepkime puanı 2 26 Ocak 2014 #7 Ben kendim yaptim yuvaligi ince sunta ile. İçinde çok ince kum koydum
O OnurArtürk Guest 26 Ocak 2014 #8 BARAN' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Benim yuvalıkta ufak ya bu yuvalık kaç TL?
onurcan55 Meraklı Üye Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 153 Tepkime puanı 1 26 Ocak 2014 #9 Arkadaşlar yuvalıgın içine ince kontraplaktan delikli bir şey yapıp içine koysam içindeki yuvarlak olurmu
Arkadaşlar yuvalıgın içine ince kontraplaktan delikli bir şey yapıp içine koysam içindeki yuvarlak olurmu