4
4Haylaz
Guest
Disi kusum yuvaliga girmiyordu nijer tohumu verdim yerinde duramiyor simdi erkek kusta ayni sekil disi kusum yuvaligin icindeki yemleri yedi simdi ise yuvaliktan cikmiyor kemiriyor durmadan yuvaligi.
Ya benim dişi kuşum da erkeği kaşırken çıkan tüyleri alıp yuvalığın içine atıyor. Bu aralar belli aralıklarla yuvaya girmeye başladı ve kemirmeye başladı içini. Yumurta geliyor diye sevinmeli miyim? Ama çiftleştiklerini hiç görmedim.![]()
Hazırlık yapıyor işte kısa zamanda yumurta yapar diye tahmin ediyorum
Ama hiç çiftleştiklerini görmedim bu zamana kadar. Tamam yem kusuyorlar, çok kavga etmiyorlar, birbirlerini kaşıyorlar ama erkek tam yanaşıyor dişi gagalıyor.![]()
önce yuvalıgı hazırlasınlar da sonra gerisi gelicektir![]()
İnşallah gelsin ilk yavrularım.![]()
İnşallah gelirde ilk yavruların o heyecanı sende yasarsın. ben hala ilk günki gibi yasıyorum. elimde o kadar kus olmasına ragmen![]()
Tahmin edebiliyorumBenimkiler daha olmadan ben heyecanlanmaya başladım. Çok garip ve güzel bir duygu. İnşallah yolunda gider her şey.
![]()
Ama hiç çiftleştiklerini görmedim bu zamana kadar. Tamam yem kusuyorlar, çok kavga etmiyorlar, birbirlerini kaşıyorlar ama erkek tam yanaşıyor dişi gagalıyor.![]()
zaten sen baktıgında gördüğünde yapmazlar kiBizimkiler güneş doğduğu saatlerdde yapıyorlardıbenim ayak ucumda kafesleri çaktırmadan dikizliyordum
beni farkederlrse zaten direk bitiriyorlar ayrılıyorlar
gnün diğer saatlerindeyse dediğin gibi dişi kuş yanaşmıyor
en azından bende öyle oluyor
![]()