Süleyman Kara
Paylaşımcı Üye
Bu sağdan girişli soldan girişli ne oluyor, bizim kafese hepsi uyar mı hobipettekilerin?
Yuvalığın kapısının hangi tarafta olduğunu belirtir. Yuvalığı kafesin hangi tarafına takacağınıza göre yuvalık kapısının nerede olacağını belirleyebilirsiniz.Bu sağdan girişli soldan girişli ne oluyor, bizim kafese hepsi uyar mı hobipettekilerin?
Hayır kuşlarınız şuan kaç aylık oldu ? Siz yuvayi takın inşâAllah erkek ve dişi ilgi ve alakaya başlar güzel yavrularini alırsınız inşâAllahPeki yuvalık takınca yapılması gereken birşey var mı, erkeği ayırmak vs gibi.
Dişi 8 erkek 11 aylık civarı. Yuvalığı taktım, kuşların ilk tepkilerini de kaydettim:Hayır kuşlarınız şuan kaç aylık oldu ? Siz yuvayi takın inşâAllah erkek ve dişi ilgi ve alakaya başlar güzel yavrularini alırsınız inşâAllah
Maşallah hocam inşâAllah kısa vakitte güzel yavrularını alırsınızDişi 8 erkek 11 aylık civarı. Yuvalığı taktım, kuşların ilk tepkilerini de kaydettim:
Aynen hocam öyle olsa daha güzel olur.Üstte uçacak alan kalsın diye onu aşağıya karşıdaki tüneği de az yukarısına takmıştım. Yuvalık için mi tüneği yükseltelim diyorsunuz
O akıllı yemliği nasıl taktınEkli dosyayı görüntüle 10717 Arkadaşlar plastik folluklu, geniş iç hacimli bir yuvalık almak istiyorum. Nereden yemin edebilirim? Örneğin 20x17,5 ebatlı yuvalık alsam kafesime kesin uyar mı, standart mıdır?
Bunun için kafeslerde uygun kapılar bulunuyor. Mandalla sabitlemiş sanırım.O akıllı yemliği nasıl taktın
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi