C Cem Temiz Guest 24 Eki 2013 #1 kuşcu yuvalık takılı iken bile uçurabilirsin normal doğa da yaşarken bile kuşar uçar dedi. bir sakınca olmaz dedi.
kuşcu yuvalık takılı iken bile uçurabilirsin normal doğa da yaşarken bile kuşar uçar dedi. bir sakınca olmaz dedi.
Arzu Odabas Yönetici Site Yöneticisi Katılım 19 Eyl 2013 Mesajlar 108 Tepkime puanı 0 24 Eki 2013 #2 Bence kuslar eve ve size alisiksa bence de bir sorun olacagini sanmiyorum ama ustatlar daha iyi bilir bide onlar yazarsa bizde aydinlaniriz
Bence kuslar eve ve size alisiksa bence de bir sorun olacagini sanmiyorum ama ustatlar daha iyi bilir bide onlar yazarsa bizde aydinlaniriz
C Cem Temiz Guest 24 Eki 2013 #3 Arzu Odabas' Alıntı: Bence kuslar eve ve size alisiksa bence de bir sorun olacagini sanmiyorum ama ustatlar daha iyi bilir bide onlar yazarsa bizde aydinlaniriz Genişletmek için tıkla ... alışkınlar. bana
Arzu Odabas' Alıntı: Bence kuslar eve ve size alisiksa bence de bir sorun olacagini sanmiyorum ama ustatlar daha iyi bilir bide onlar yazarsa bizde aydinlaniriz Genişletmek için tıkla ... alışkınlar. bana