B
Buğra
Guest
Resimler için teşekkürler Abi'm uğraştırdım senide ama çok beğendim eline sağlık
bende de böyle kalın bir dal ve ince dallar ver bi ağaç budanmıştı hemen topladım
ondan yapıcım bişeyler
tekrar teşekkürler 

Öncelikle şu işgal etme olayını bir kenara koyalım. Yok öyle bir şey.
Aslına bakarsanır dediğiniz mantıklı geliyor ama alt kısımda kuş için az yer olabilir. Bu durumda yuvalığım derinliğini yani yükseltisini tünek itibari ile bir beş santim arttırsanız bı sorun ortadan kalkar sanırım.
İç kısımda ki tünek gerektiğinde kuşun ışıktan kaçması için uygun olur kanaatindeyim ama bu konuda kuşun fikrini almak lazım. Onun içinde deneyip görmek lazım.
Resimler için teşekkürler Abi'm uğraştırdım senide ama çok beğendim eline sağlıkbende de böyle kalın bir dal ve ince dallar ver bi ağaç budanmıştı hemen topladım
ondan yapıcım bişeyler
tekrar teşekkürler
![]()
yuvalık yapacaksanız,yuvalığı yatay bir dikdörtgen gibi yapın.yuva girişini sağ veya sol tarafa çekin,ortaya koyduğunuz zaman kuşlar girip çıkarken yavru veya yumurtalara zarar verebiliyor.içine koyacağınız ortası boş parçayıda kapalı olan kenardan yana yapacaksınız
Yok öyle yat felan. Ben kendi adıma bu hobide yeniyim. Daha öncesinde akvaryum ile uğraşırken gecenin 3 ünde 4 ünde akvaryuma du değiştirdiğimi bilirim.
Elimde atıl kafes var bunu kaplayıp kafese ekleyebilirim demişsiniz. Bende size ne duruyorsunuz diye sorarım? Şimdi bu kuşlar doğalarında ağaç kovuklarında yaşıyorlar. Şimdi bu kovukları neye göre seçiyorlar bilemem ama eminimki genişlik bunlardan biridir bence
Yine en başa dönüyoruz deneyelim ve görelim.