orcunycl
Meraklı Üye
Veteriner bu işin ehli ancak şimdilik kuşçu da bir görsün, görüş olur kötü olmaz ancak kesin tanı da olmaz.Kardesim kus veterinerine fotografini atmis veteriner de dermatolojik bir problemi var demis. Siz oyle diyince bende suphelendim simdi. İsin acikcasi kendim ogrenciyim veterinerler cok yuksek ucret istiyo. Bir kuscuya danissam anlayabilir mi sizce?
Banyo ihtiyacı olduğu için birşey yapmaz yaparsa tekrar koyun mümkünse masanın üzerine koyun kuşunuzu da bırakın siz uzaktan izleyin o içine girip banyo yapar su seviyesi az olsun çok olursa korkarCok tesekkur ederim bilgileriniz icin. Kus 4-5 aylik diye isin acikcasi yikattirmadik bu zamana kadar ama gecen sulugundaki suyu kafasina sicratip yikanmaya calistigini gordum. Az once bi kuscuya danistim o da ayni sizin dediginiz gibi tuy dokme mevziminde ve kizisma doneminde oldugunu hatta bu donemde agresif olucagini soyledi. Kafesinde her yeri batiran bi kus sulugunun icine bile pisliyo kaba su koyarsam o suyu nasil yapar acaba evde disari mi koysam sizce suyu?
Rica ederim sağlıklı beslemelerTmmdir en kisa surede uygulicam tesekkur ederim