Karadeniz Pet

Kafes seçimi

Yavuz GEREKLİOĞLU

Emektar Üye
Katılım
21 Nis 2014
Mesajlar
1,788
Tepkime puanı
0
Muhabbet kuşu besleyeceğim.İlk iş olarak biraz bilgi edindim ve kafes almaya karar verdim.Araştırmalarım sonucunda mümkün olduğunca yüksek,geniş,uzun yani alabileceğinizin en büyüğü kafesi alın diyorlar.Sizce uzunluk ,en,yükseklik ne büyüklükte kafes almalıyım? Teşekkürler.
 
Ben ilk olarak tek erkek yavru almayı düşünüyorum konuşsun diye doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum.Çünkü gündüz işte olacağım annem ilgilenir,işten gelince de ben ilgilenirim.Eğer bu durumda tek almam hayvana eziyet olacaksa ben çift almaya da razıyım yeterki kuş rahat etsin.
Hayvanlarla aram iyi discus besliyorum.Muhabbet kuşu renkleri güzelliği beni çok etkiledi bakalım beslemek kısmet olursa hayatımda ona da yer vereceğim.
Konu koptu ilk olarak tek,sonra dişi eş,çok sonra belki yavru.Teşekkürederim.
 
olabildiğince geniş bir kafes bak hayvan rahat ediyor hemde oyuncak vs takmakta sıkıntı yaşamıyorsun
 
Ben Hagen ,İmac araştırdım iyi ama pahalı kafesler.
Yatay telli olan Dayang 52 uzunluk 41 en 71 yükseklik papağan eğitim kafesi diye geçiyor bu uygun mu?Tel arası mesafe sanki 1,5cm den fazla.
Bir de ölçüsü yok mu bu işin tavsiyeler güzel ama net cevaplar yok.Demek istediğim 2 kuş rahat bir şekilde yaşaması için gerekli olan kafesin uzunluğu eni ve boyu ne olmalı?Teşekkürler.
 
60cm lik çifthaneler var onlar 2 kuş için oldukça geniş, fiyat olarak da hagene göre gayet makul.
 

Benzer konular

Geri
Üst