Karadeniz Pet

yeni evlatlarım ne kadarlık ve cinsleri nedir ?

Taner ŞENOL

Yeni Üye
Katılım
6 Haz 2013
Mesajlar
29
Tepkime puanı
0








bu bıcırıkları yeni aldım acaba ne kadarlıklar ve cinsleri nedir yardımcı olabilirmisiniz. ayrıca bir sorum daha var kuşlara haftada bir elma kıvırcık rendeleyip ayrı bir yemlikte vermeyi düşünüyorum bir kuşçu verme dedi diğer bir kuşçu ise ver dedi ne yapmamı tavsiye edersiniz.
 
Mavi = Dişi = Yerli
Yeşil= Erkek= Yerli

Yaşları hakkında bişe diyemicem ama 1 sene civarı gibi görünüyor mavi biraz daha küçük olabilir...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
................................................................................................................
 
Son düzenleme:
dişiniz clearwing ,opal mavi 1,5 yasında erkeğiniz yeşil spangle 1 bucuk yaslarında oda yerli kuslar hayırlı olsun güle güle besleyin
 
Maşallah her ikisinede.Yeşil olan erkek mavi olan dişi. Tahmini olarak her ikiside 1 yaşına girmek üzere erkek biraz daha büyük :)
 
çok saolun arkadaşlar yıllardır kuş besliyorum ama hiç yavrularım olmadı inş bu sefer olacak bakalım umutluyum bunlardan hiç rahat durmuyorlar :D yeşillik verme konusunda yorum yapıcak varmı peki ?
 
tabiki verin herşeyin fazlası zarardır ama bunun bilinci ile verin hayırlı olsun
 
Marul verirsen yerler bide madem yavru istiyorsun sana bi tavsiye hocam kalamar kemiği al tak kafese baktın dişi kemiriyormu hemen yuvayıda takın duruma göre 1 ay içinde kupayı kaldırırlar ;)
 
kalamar kemiğini denicem inş dediğiniz gibi olur :) yeşillik zaten önceden kuşlara veriyordum ama bir kuşçu aman sakın verme falan deyince tereddüte düştüm.
 
kalamar kemiğini denicem inş dediğiniz gibi olur :) yeşillik zaten önceden kuşlara veriyordum ama bir kuşçu aman sakın verme falan deyince tereddüte düştüm.

Olur olur merak etme 1-2 ay içinde seri üretime geçersin dostum :) petshopçuların çoğu dalavereci hocam ben tüm kuşlarıma marul maydanoz nane vs yeşillik verdim hiç bişede olmuyor zaten şuan ki kuşum 2 aylık marul veriyorum yemiyor istese yemezler sadece dışkıları yeşil yeşil olur başkada bişe olmaz
 
Geri
Üst