hanifitunc
Yeni Üye
tesekkur ederım sagol.Maşallah çok tatlı bir erkek 2 veya 3 aylık gibi geldi
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah çok tatlı bir erkek 2 veya 3 aylık gibi geldi
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çekoslavak denıldı banaHocam cinsi nedir merak ettim duruşunu açıkcası
Maşallah güzel bir kuş yavru 2 aylık erkek
eminmisiniz .Kuşun Daha Yavru Gözleri Tam Siyah Alnındaki Çizgi Biraz Kaybolmuş 4-5 Aylık Kuşun Bana Dişi Geldi Kuşun Çünkü Burun Deliğinin Etrafında Beyazlık Var Ve Kuyruğu Kısa Yani Yerli Ancak Min 6 Ay Gerekli Ceresinin Renginin Tam Anlamıyla Oturmasına...
Abi ben kuştan memnunum bende deneyim kazanmak için bu konuyu açmıştım yanlış anlama .Yerli diyen arkadaşlar neye göre yerli diyor aynı yaşta bir yerli olsaydı yanında fark daha iyi anlaşılırdı.Ekli dosyayı görüntüle 7734
Haklısın yanlış anlaşılma yok. Sadece bilgisi olanda konuşuyor bilgisi olmayanda tek sorun bu. Bir sıkıntın olursa haberleşelim. Ve 4-5 aylık olmuş kuşu satmam damızlık olarak ayırırım çünkü ben üretim yapıyorum. Üreticiler için önemlidir bu anne baba bakıcı kuşlar 4-5 ay olmuşsa 2 ay daha bekler ese atarım. Tekrardan hayırlı olsunAbi ben kuştan memnunum bende deneyim kazanmak için bu konuyu açmıştım yanlış anlama .
Eyvallah abi sağolasın bir sknti olacağını sanmıyorum ama olursa dediğin gibi haberlesirizHaklısın yanlış anlaşılma yok. Sadece bilgisi olanda konuşuyor bilgisi olmayanda tek sorun bu. Bir sıkıntın olursa haberleşelim. Ve 4-5 aylık olmuş kuşu satmam damızlık olarak ayırırım çünkü ben üretim yapıyorum. Üreticiler için önemlidir bu anne baba bakıcı kuşlar 4-5 ay olmuşsa 2 ay daha bekler ese atarım. Tekrardan hayırlı olsun