masallah valla ole aynı babaları ayırt etmek zorAnne yuvaligın girişinde .3 yavru ve baba solda bir arada sanki 4 uzler gibi maşallah

masallah valla ole aynı babaları ayırt etmek zorAnne yuvaligın girişinde .3 yavru ve baba solda bir arada sanki 4 uzler gibi maşallah
cok sagolun evet cok sevıorum albınoyu bembeyazAlbinonun zerafeti yeter Maşaallah
Aynen.ben baba kuşun kuyruğu uzun olmasaydı ayırt edemezdim gercektenmasallah valla ole aynı babaları ayırt etmek zor![]()
Hayırlısı ile çıkar inşallahcok sagolun evet cok sevıorum albınoyu bembeyazyavrulardanda albıno gelır ınsallah tabı once yavru cıkarmı 2 sıde acemı erkek dolleyebıldımı bunlardan sonra temennım tabıkı
![]()
cok sagolun ınsallahHayırlısı ile çıkar inşallah
Aynen.ben baba kuşun kuyruğu uzun olmasaydı ayırt edemezdim gercekten![]()
İnşaallah hepsi sağ salim çıkar. Albinonun eşi ne renk acaba?cok sagolun evet cok sevıorum albınoyu bembeyazyavrulardanda albıno gelır ınsallah tabı once yavru cıkarmı 2 sıde acemı erkek dolleyebıldımı bunlardan sonra temennım tabıkı
![]()
cok sagolun esı mor renkde spangle erkek koydum resmınıİnşaallah hepsi sağ salim çıkar. Albinonun eşi ne renk acaba?