Tek taraflı bizimkisi galiba şimdilikdemek ona cazip gelmiyorsunuz. Yani simdiye kadar disiyi aylarrr aylar once aldim elime daha tovbee. Elimde kislik eldiven vardi catir catir ettirdi eldiveni isirip

Tek taraflı bizimkisi galiba şimdilikdemek ona cazip gelmiyorsunuz. Yani simdiye kadar disiyi aylarrr aylar once aldim elime daha tovbee. Elimde kislik eldiven vardi catir catir ettirdi eldiveni isirip
Tebrikler güzel güzel bebislere zarar veremden büyütsünBu arada az once cesaretimi topladim disiyi yakaladim. O kadar cok heyecanlanmisim ki kalp atislarimi duydum ellerim titremeye basladi.meger ne kadar cok korkuyomusum disidennnn. Ama sonuc korktugum gibi olmadi yakaladigim bezden disari cikardi kafasini parmagimda cikmis gorur gormez benim gozler buyudu ahaaa dedim vedalas parmaginla fakat isirmadi isiriyomus gibi yapti hissetmedim bile. Yada korkudan vucudum uyustu o an bilmiyorum
sonuc iyi gecti hepsini kesebildim.
Ayrı bir kafestemi durmalı erkeğe de ayrı ev mi tutacamBence disiden kucuk alma derim. Ama alirsan yanina erkek onuda egitemezsin. Cunki birbirlerine ilgi gosterirler hepten yalniz kalirsinbi sure daha dene baktin olmuyo yasina uygun es al kucuk alma. Biliyosun aldiginda ilk bi kac hafta ayri kafeste birbirlerini gorucek sekilde durmali. Ki bu da ergenlikte ise yarar ciflesmesi icin. Seninki kucuk ne kadar da olsa senin bi 4 ay daha beklemen lazim
![]()
Hayırlı haberlerini bekliyoruz forumcanakIlki öldü ikinci aksamina cikti yumurtadan yasiyo cok sukur. Geriye 4 yumurta var hepsi dolu cikarsa. Hatta biri yarin falan cikmasi lazim kabugu inceltmis
Kalbim temiz misEkli dosyayı görüntüle 29570 hatta cikmis az once
Azmettim ve sonunda başardımevet siz oyle diyince bakim dedim ne alemdeler diye. Acar acmaz gordum. Normalde anne kabuklari yiyor ama bunu aldim resmini cekim diye
keşke bodruma yakın olsanız dişi alma niyetim vardı zaten petshop yerine sizden alırdımElden sahiplendirmek istedim parasiz sekilde yeterki iyi bakilsinlar diye cevrem olmadigi icin petshopa vermek zorunda kaldim yerine yem gibi ihtiyaclari aldim. Adam havada kapti resmen. Uret getir diyor. Ama bu son yavrular anneyle babayi ayiricam yavrular 20 gunluk olunca
Afiyet olsunAzmettim ve sonunda başardımama resimde görüldüğü gibi parmağımı ısırmadi yedi
Tebrikler güzel güzel bebislere zarar veremden büyütsün
Ya benim asıl amaç disim 3-4 aylik yanına 1 tane 2 aylık erkek alsam anlaşabilir mi hem erkek erkeğin dilinden daha iyi anlar belki konuşturabilirim bile hatta iyi bir bakıcı olursam şirinleri bile görebilirim(sirinler cunyir mavis mubisler
)am anlaşabilirler mi ilerde çift olabilirler mi onu çözemiyorum
yani 2 aylık erkek 3-4 aylık dişi ile takım olabilirmi ? Birisi evet anlaşır neden olmasın ilerde güzel bir çift olurlar dese freni patlamış kamyon gibi bayır aşağı petshopa koşarim
![]()