Hocam 2taneymiş galiba 1 ön 1yan ama ben hep ön kullanıyorum benim için çok önemli değil ayrıca bütçem taş çatlasın 200 yani bu fiyatlara daha büyük alabilir miyim varsa atar mısınızbi tık küçük gibi kaç kapısı var
Hocam 2taneymiş galiba 1 ön 1yan ama ben hep ön kullanıyorum benim için çok önemli değil ayrıca bütçem taş çatlasın 200 yani bu fiyatlara daha büyük alabilir miyim varsa atar mısınız
Hocam bu daha küçük değil mi ayrıca ben kuşlarımla üretim yapmıyorum ne farkı var normal kafeslrBU OLABİLİR![]()
Trendyol Üzerinde Satılan 67,50₺'lik Üretim Kafesi
Avantajları: 1- İnternet üzerinde 100 ₺'nin altında daha geniş, boyasız ve düzgün bir kafes bulamadım. Fiyatı gerçekten oldukça uygun. Şu kafesten çok daha kötü olan kafesler dahi pet shoplarda 100 ₺'nin üzerinde satılıyor. 2- İçinden çok beğendiğim 2 yemlik ve 2 güzel tahta tünek çıktı. 3- Ürün...www.muhabbetkusu.com.tr
Hocam ben üretim yapmıyorum üretim kafesi olunca ne değişiyorsizinki 51408 cmküp
ordaki 63000cm küp
hem fiyatda daha uygun
üretim kafesi.zaten çift kuşlar için.Hocam ben üretim yapmıyorum üretim kafesi olunca ne değişiyor
Bu kafesin daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. sizin linkini attığınız kafes tek kuş için daha iyi olur.BU OLABİLİR![]()
Trendyol Üzerinde Satılan 67,50₺'lik Üretim Kafesi
Avantajları: 1- İnternet üzerinde 100 ₺'nin altında daha geniş, boyasız ve düzgün bir kafes bulamadım. Fiyatı gerçekten oldukça uygun. Şu kafesten çok daha kötü olan kafesler dahi pet shoplarda 100 ₺'nin üzerinde satılıyor. 2- İçinden çok beğendiğim 2 yemlik ve 2 güzel tahta tünek çıktı. 3- Ürün...www.muhabbetkusu.com.tr
Hiçbir şey değişmiyor. Reklam işte üretim kafesi olunca sanki farklı bir işlevi varmış gibi düşünmene sebep oluyor ki cazip gelsin. Normal 45*35 kafes. Ben kullanıyorum, gayet güzel ve kullanışlı. Bir kaç yıl daha kullanırım diye düşünüyorum. Zaten baya incelemesini yapmıştım konuda.Hocam ben üretim yapmıyorum üretim kafesi olunca ne değişiyor