Evet hatırlıyorum. Ve böyle yazıları gördükçe içim yanıyor. Bakamayacaksanız beslemeyin bu canlıları bir anlık sinir de olsa yapılmaz bu.@MeHeDe buna benzer bir konudaki konuşmalarımızı hatırlıyorsunuz değil mi? İki harfli bilişime dair mükemmel bir kavram vardı. Benim aklıma yine o düştü.
Ortak payda belli. Ve ne olursa olsun böyle bir forumda böyle birşey yazmak veya en kötü ihtimalle -ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum- böyle birşey gerçekse bu affedilecek birşey değil kendi adımaBüyük ihtimalle bu konu da yine diğer konu gibi konu sahibinin tek mesajı olmaksızın kapatılacak. Konu sahte ise: tepki çekme adına bu tarz konu açmak sağlıklı bir ruh sağlığına işaret etmiyor. Konu gerçek ise: masum canlıya şiddet uygulamak sağlıklı bir ruh sağlığına işaret etmiyor. Bu iki cümlemin ortak noktasını buldunuz değil mi?
Troll olduğunu sanmıyorum. Velev ki öyle burda trollere kimsenin tahammülü olmaz. Hele ki benim bilen bilir. Ip alır ss alır gerekli dostlarıma iletirim troll olup olmadığını kendin anlatırsın.yalnız trolldü anlamayan varsa ciddiye alanlar için![]()
Daha fazla hakaret yememek için kaldırdım. 3 yıldırdir kuş beslerim ve asla kuşlarıma vurmam lazımsa da gerekli seyleri gösteririm. Öylesine ironi olsun diye yazdım ama fazla uzadı. Kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilim.Konu içeriğini silmişsin başlığı değiştirmişsin ama rahat ol ben gerekli dokümanları aldım.
Neyse yeter fazla uzadı. İroniye gerek yok burada.Daha fazla hakaret yememek için kaldırdım. 3 yıldırdir kuş beslerim ve asla kuşlarıma vurmam lazımsa da gerekli seyleri gösteririm. Öylesine ironi olsun diye yazdım ama fazla uzadı. Kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilim.
Bence sen git ötede oynaDaha fazla hakaret yememek için kaldırdım. 3 yıldırdir kuş beslerim ve asla kuşlarıma vurmam lazımsa da gerekli seyleri gösteririm. Öylesine ironi olsun diye yazdım ama fazla uzadı. Kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilim.
Bu son derece gerekli bilgiyi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu tip konularla özel olarak ilgileneceğimi bildirmek isterim.Ben de son mesaj olarak genel bir bilgi yazayım, akıllarda bulunsun. 5199 sayılı kanun uyarınca hayvanlara eziyet etmek suç kapsamındadır. Şikayet dahilinde soruşturma sürecine girilir. İnternette gördüğümüz “hayvana eziyet, işkence” temalı hususları linkini kopyalayarak egm ihbardan şikayet edebilirsiniz. İçerik silinse dahi şikayet süreci aksamaz. Ayrıca bimer ve cimer kanalı ile de ihbarda bulunabilirsiniz. Sonuçları kesin olarak geliyor.