Karadeniz Pet

Arkadaşlar Acil Yardım ....

GTane-R

Yeni Üye
Katılım
25 Ara 2016
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
IMAG2648.jpg
IMAG2648.jpg
IMAG2648.jpg
IMAG2648.jpg
IMAG2648.jpg
IMAG2648.jpg
IMAG2648.jpg
 
Ne oldu ayağına. Neden böyle oldu iltihaplımı ayağı.
 
Geçmiş olsun teramisin krem temin edip sürün yara yerlerine. 6 saat dönüşümlü olarak da fujidin.
 
üni öğrencisiyim sıkılmasın diye arada kapısını açık bırakır okula giderim iki gün önce geldiğimde hafif şişlik vardı arka kısa parmağının tırnağında da kırmızılık normaldi davranışları ertesi gün böle oldu artık mikrop mu kaptı iltihap mı bilemedim yarın artık teramisin temin ederim ama hiç rahat durmuyo nasıl sürcem bilmiyorum çok ısırıyo onu geçtim çok hareketli ayakları daha çok incitir miyim acaba...
 
Herhangi bir darbe veya yaralanma olmadan mı bu hale geldi tırnağı perdeye falan takılmış olabilir mi ? kendiliğinden bu hale gelmesi ilginç.
 
yani ben yokken oldu işte bir şeyler deli gibi de uçar kafes kapısından şüpheleniyorum.. yani teramisin iyileştirir mi bepanthon plus sürdüm ama değişen bişi olmadı gibi .. kırık felanda yok anladığım kadarıyla bağırır kuş dokununca dediler bağırmıyor da inş sadece yaradır yaa..
 
Bepanten plus varsa teramisin'e gerek yok. Maksat Enfeksiyon kapmasını engellemek.. günde 2-3 defa tutup süreceksiniz. Isırıyorsa eldiven takın. yakalamaya çalışırken de dikkatli olun. düzelecektir. Merak etmeyin. Tırnağı yokken de sorunsuz yaşar.
 
kağıt peceteyle tuttum yine ısırdı ama yapcak bişi yok şimdi sürdüm tekrar kafesin tabanınada kağıt pecede su ve yem bıraktım iyileşir inş . sizede çok teşekkür ederim ilginiz için..
 
Rica ederim. Eldiven en mantıklı çözüm. ısıran kuşlar için. kağıt peçete kendini koruyamaz muhabbet ısırığından :)) 6 Saatte bir sürmeniz yeterli ayrıca sürerken ev arkadaşınız da yardım ederse daha kolay olur.
 
Geri
Üst