ben göremedimMerhaba Renkli Granül Varmış Sanirim beaks da bunda varmıdır varsa işaretlermisiniz ayıklayayım
Renkli granür ün örnek fotoğrafı Var Mıdırben göremedim
Renkli granül yok içinde kullanabilirsiniz.Merhaba Renkli Granül Varmış Sanirim beaks da bunda varmıdır varsa işaretlermisiniz ayıklayayım
Hayır bu değil ekmek kırıntısı düşünün onun yeşil kırmızı gibi renklere boyanmış halidir.Ekli dosyayı görüntüle 52930renkli granül budur yani yazınca da çıkıyor demeki istediğiniz bu mu
tamam tamam minik taşlar mı?Hayır bu değil ekmek kırıntısı düşünün onun yeşil kırmızı gibi renklere boyanmış halidir.
Renkli granür ün örnek fotoğrafı Var Mıdır
vitamin taşları deniyordu sanırım onlara üst fotoda bundan yokUmarim açıklayıcı olmuştur.![]()
Evet bende icerisinde olmadığıni belirttim yukarıda.vitamin taşları deniyordu sanırım onlara üst fotoda bundan yok
TamamdırEvet bende icerisinde olmadığıni belirttim yukarıda.
Renkli granül/ekmek yok içinde tohumlar canlı ve güzel duruyor oranı da iyi gibi sevdim bunu denemek gerek.Merhaba Renkli Granül Varmış Sanirim beaks da bunda varmıdır varsa işaretlermisiniz ayıklayayım
Ben ufak ufak birşey sanmıştım saolunUmarim açıklayıcı olmuştur.![]()
Benimde Hoşuma gitti ama bunun exclusive versiyonunu satmıyorlar internette bende petshop dan aldımRenkli granül/ekmek yok içinde tohumlar canlı ve güzel duruyor oranı da iyi gibi sevdim bunu denemek gerek.