Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi wala biraz öle oldu ama mutluyum böle kanaryalar ve balıklarda sıkıntı yok ama muhabbetler tüy ve yer değişikliği derken biraz daha sabretmem gerekicekk daha devamı gelicek inşallahh seninde sayende bu arada tatilden döndüğümde muhtemelen senin yer bitmiş olur gelip görcem abi merakla bekliyorum
Biraz bilgi alabilir miyim senden Yağız abi?
Kolonin kaç erkek kaç dişi,kaçar yaşında bunlar,bakımları nedir,tanklarının ölçüleri nedir Baya soru sordum ama merak ettim vallahi
abi wala biraz öle oldu ama mutluyum böle kanaryalar ve balıklarda sıkıntı yok ama muhabbetler tüy ve yer değişikliği derken biraz daha sabretmem gerekicekk daha devamı gelicek inşallahh seninde sayende bu arada tatilden döndüğümde muhtemelen senin yer bitmiş olur gelip görcem abi merakla bekliyorum
Biraz bilgi alabilir miyim senden Yağız abi?
Kolonin kaç erkek kaç dişi,kaçar yaşında bunlar,bakımları nedir,tanklarının ölçüleri nedir Baya soru sordum ama merak ettim vallahi
kardeşim 4 fln olması lazım yanlış hatırlamıyosam yaşları önceden erkek sayısı fazlaydı çok çatışma oluyodu değişikliğe gitmek zorunda kaldık mecburen şuan 6 dişi 2 erkek var yetiyo fazlasıyla yunuslarda frontozalar toplam 20 tane falan resimde onlarıda böldüm şuan 4 erkek 10 dişi var 2 erkek 4 dişide başka bir akvaryumda resimdeki akvaryum 2 metre boyu ama diğer ölçülerini hatırlamıyorum ölçer söylerim bir ara özel yaptırmıştık bunu zaten