Abi benim kuşumda normalden çok kaşınıyor tüye mi girdi acaba yaşını bilmiyorum kaç olabilir yaşı yardımcı olursanız çok sevinirimResim yükleyin bakalım tüye girdiyse normalden 1 tık fazla kaşınır..
Eğer bit şüpheniz varsa kuşun bulunduğu odanın ışığını akşam kapatın gece 4.5 gibi kalkın ışığı açın telefonun flashı ile tünek taban ve suluğu kontrol edin gezinen bitleri görebilirsiniz..
eğer kafasının arkasında tüy kapsülleri varsa veya son zamanlarda kafes tülünde ve tabanda gereğinden fazla tüy varsa bilinki kuş tüye girmiştir.Abi benim kuşumda normalden çok kaşınıyor tüye mi girdi acaba yaşını bilmiyorum kaç olabilir yaşı yardımcı olursanız çok sevinirim
Tm dır hocam da tüy kapsülleri nedireğer kafasının arkasında tüy kapsülleri varsa veya son zamanlarda kafes tülünde ve tabanda gereğinden fazla tüy varsa bilinki kuş tüye girmiştir.
Abi benim kuşumda normalden çok kaşınıyor tüye mi girdi acaba yaşını bilmiyorum kaç olabilir yaşı yardımcı olursanız çok sevinirim
m dır hocam saolunKuşun tüyde değil recai. Böyle kirpi gibi dikeni gibi tüy kapsülleri oluyor kafalarında ve vücutlarında.
Evet tunekleri kontrol ettim dediklerinizi yaptim ama gorunurde bir sey yok. Neden bu kadar kasiniyor anlamadim belki ben abartiyorumdurTarif ettiğim şekilde baktınız mı kafese veya şimdi de tünekleri çıkarın kafese taktığınız baş kısmındaki oyukları kontrol edin selpak serip vurun tüneği bit varsa küçük küçük düşecektir selpağın üstüne..