Boyun sırt bölgesi kanama

Kan taşım yok mısır unu döküp üzerine tamponmu batikona gerek varmı

Kan taşım yok mısır unu döküp üzerine tamponmu batikona gerek varmı

Önce kanı kesin mısır unu döküp. Baticonu kan durunca duruma göre kullanırsınız. Deride mi sorun var iyice kontrol edin. Yırtık mı var büyük yara mı var bakın ama önce kanı kesin.

Yıkamak şu an yapacağınız bir şey değil. Kanama kesilmez ise durum ciddileşir. Kanı kesin önce. Yıkamak kanı gidermeyi sağlar sadece.

Vitamin ve probiyotiği suya karıştırıp içirin kuşa birkaç yudum.

Kanaması durmuyor 2 3 ay oldu bu şekilde içmediği hiç birşey kalmadı yine vereyim ama olmuyor gercekten ne yapsamda

Hemen boyunluk taktım her seferinde başa dönüyoruz gerçekten her denilen ilacıda kullandık daha napmamız lazm

Kan tamamen kuruyacak boyunluk taktım ama temizlesem mı yıkasam mı ne yapsam bilemiyorum cok şiddetli elimi ısırıyor garip ince sesler cikaryor boyunluk cikarmaya calsyor

Kan tamamen kuruyacak boyunluk taktım ama temizlesem mı yıkasam mı ne yapsam bilemiyorum cok şiddetli elimi ısırıyor garip ince sesler cikaryor boyunluk cikarmaya calsyor
Yara yıkanmaz hocam. Kan durup kurusun yarın batikonla temizlersiniz. Nerdeyse her ihtimal için ilaç kullandık. Parazit, mantar, bacteriyel hastalık. Çinko vs. Beslenme diyetinde hangi tohumlar var. Cilt aşırı kuruyor olmasın ? Evde nem oranı nasıl ? Hangi ildesiniz ?

Yara yıkanmaz hocam. Kan durup kurusun yarın batikonla temizlersiniz. Nerdeyse her ihtimal için ilaç kullandık. Parazit, mantar, bacteriyel hastalık. Çinko vs. Beslenme diyetinde hangi tohumlar var. Cilt aşırı kuruyor olmasın ? Evde nem oranı nasıl ? Hangi ildesiniz ?

Şeker hastalığı olabilir mi Selçuk hocam

Kafayı yicem. Kuş kendini kanattıkça üzülüyorum. Tam geçti diyorum nüksediyor. Kanı zor durması şekerden olabilir de kaşıyarak kanatmasının sebebini bulamamak deli ediyor beni.

Kuşun uzman kanatlı hekimine muayene olması lazım. Şeker hastalığı var mı yok mu diye de kan tahlili yapılmalı.
Derisi incelmişse de kanama olabilir..

Ispartadayız, ev nemli diye düşünüyorum çok olmasada evet her ilacı denedik bende tam düzelecek diyorum bir bakıyorum kanatmış kanatmasın halsiz vs olsun onada razıym ama kan olunca bende çok üzülüyorum gercekten çaresizce ötüyor ince ince canımı acıyor acaba boyunlukmu acıtıyor yarayı ama mecburum takmasam devamlı kaşıyor orayı kana rağmen 😔

Yara yıkanmaz hocam. Kan durup kurusun yarın batikonla temizlersiniz. Nerdeyse her ihtimal için ilaç kullandık. Parazit, mantar, bacteriyel hastalık. Çinko vs. Beslenme diyetinde hangi tohumlar var. Cilt aşırı kuruyor olmasın ? Evde nem oranı nasıl ? Hangi

Çinko şuan vermiyoruz tedavisi var diye neem yagida kullandık daha napalım cildi için

Kuş yalnız mı ? Onu strese sokacak bir durum var mı ? Kendini kanattığı günlere özel yediği birşey var mı ? Düzeninde değişiklik oldu mu ilk sorun başladığı sıralarda ?

Geri