Kan taşım yok mısır unu döküp üzerine tamponmu batikona gerek varmı
Yine mi hocamBatikon ile temizlemeliyim kan kuruyacak tekrar
Evet yine ama bu defa en kötüsüYine mi hocambactrimin kaçıncı günü ?
Yara yıkanmaz hocam. Kan durup kurusun yarın batikonla temizlersiniz. Nerdeyse her ihtimal için ilaç kullandık. Parazit, mantar, bacteriyel hastalık. Çinko vs. Beslenme diyetinde hangi tohumlar var. Cilt aşırı kuruyor olmasın ? Evde nem oranı nasıl ? Hangi ildesiniz ?Kan tamamen kuruyacak boyunluk taktım ama temizlesem mı yıkasam mı ne yapsam bilemiyorum cok şiddetli elimi ısırıyor garip ince sesler cikaryor boyunluk cikarmaya calsyor
Yara yıkanmaz hocam. Kan durup kurusun yarın batikonla temizlersiniz. Nerdeyse her ihtimal için ilaç kullandık. Parazit, mantar, bacteriyel hastalık. Çinko vs. Beslenme diyetinde hangi tohumlar var. Cilt aşırı kuruyor olmasın ? Evde nem oranı nasıl ? Hangi ildesiniz ?
Kafayı yicem. Kuş kendini kanattıkça üzülüyorum. Tam geçti diyorum nüksediyor. Kanı zor durması şekerden olabilir de kaşıyarak kanatmasının sebebini bulamamak deli ediyor beni.Şeker hastalığı olabilir mi Selçuk hocam
Kafayı yicem. Kuş kendini kanattıkça üzülüyorum. Tam geçti diyorum nüksediyor. Kanı zor durması şekerden olabilir de kaşıyarak kanatmasının sebebini bulamamak deli ediyor beni.
Ispartadayız, ev nemli diye düşünüyorum çok olmasada evet her ilacı denedik bende tam düzelecek diyorum bir bakıyorum kanatmış kanatmasın halsiz vs olsun onada razıym ama kan olunca bende çok üzülüyorum gercekten çaresizce ötüyor ince ince canımı acıyor acaba boyunlukmu acıtıyor yarayı ama mecburum takmasam devamlı kaşıyor orayı kana rağmenYara yıkanmaz hocam. Kan durup kurusun yarın batikonla temizlersiniz. Nerdeyse her ihtimal için ilaç kullandık. Parazit, mantar, bacteriyel hastalık. Çinko vs. Beslenme diyetinde hangi tohumlar var. Cilt aşırı kuruyor olmasın ? Evde nem oranı nasıl ? Hangi ildesiniz ?
Yara yıkanmaz hocam. Kan durup kurusun yarın batikonla temizlersiniz. Nerdeyse her ihtimal için ilaç kullandık. Parazit, mantar, bacteriyel hastalık. Çinko vs. Beslenme diyetinde hangi tohumlar var. Cilt aşırı kuruyor olmasın ? Evde nem oranı nasıl ? Hangi
Çinko şuan vermiyoruz tedavisi var diye neem yagida kullandık daha napalım cildi içinYara yıkanmaz hocam. Kan durup kurusun yarın batikonla temizlersiniz. Nerdeyse her ihtimal için ilaç kullandık. Parazit, mantar, bacteriyel hastalık. Çinko vs. Beslenme diyetinde hangi tohumlar var. Cilt aşırı kuruyor olmasın ? Evde nem oranı nasıl ? Hangi ildesiniz ?
Kuş yalnız mı ? Onu strese sokacak bir durum var mı ? Kendini kanattığı günlere özel yediği birşey var mı ? Düzeninde değişiklik oldu mu ilk sorun başladığı sıralarda ?Kan tamamen kuruyacak boyunluk taktım ama temizlesem mı yıkasam mı ne yapsam bilemiyorum cok şiddetli elimi ısırıyor garip ince sesler cikaryor boyunluk cikarmaya calsyor