Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
İyileşirler diye düşünüyorumPekala çok teşekkürler çok sagolun umarım iyi olur dişi ve erkek kuşada bişey olmaz![]()

İyileşirler diye düşünüyorumPekala çok teşekkürler çok sagolun umarım iyi olur dişi ve erkek kuşada bişey olmaz![]()
Hayır hiç kullanmadımMantar ilacı kullanmış mıydınız daha önce ?
Mantarmı sizceYarın eczaneden trifuculan alıp yarım suluğa 6 damla katarak 7 gün devam edin.
O ihtimal var hocam. Kullanmakta fayda var. Boyun kısmı da iyiye gidiyor gibi. Keşke parazit damlası da yapmış olsaydınız.Mantarmı sizce
Damla bulamıyorum bir ismi varmı damlanın erkek kuş ile ayırdım epeyidirO ihtimal var hocam. Kullanmakta fayda var. Boyun kısmı da iyiye gidiyor gibi. Keşke parazit damlası da yapmış olsaydınız.
Tamamdır çok teşekkür ederimİvomec veya bitason alabilirsiniz ikisi de olur. Damlattoğınızda delirmiş gibi kaşınır korkmayın![]()
Yeter çok bile. Ense derisine 1 damla damlatacaksınız. Kaşınır tedirgin olur falan korkmayın. 15 gün sonra 1 damla dahaİyi günler damla aldım ivomec, normalde büyük formdaymış insülin enjektörü içerisinde bi miktar verdiler nasıl kullanacağım damlayı yeterli olurmu bu miktar
Tamamdır çok teşekkürler, şurup için eczaneye gittim ama reçetesiz alamadım reçete ile veriliyormuş pazartesi gününe kaldıYeter çok bile. Ense derisine 1 damla damlatacaksınız. Kaşınır tedirgin olur falan korkmayın. 15 gün sonra 1 damla dahatoplamda 2 damla yani
3 eczaneye sordum 1 tanesinde vardı o da reçetesiz vermediTrifuculan için reçeteye gerek yok. Başka eczaneye sorsaydınız. Ama ense damlasına tepkisini gördükten sonra başlamak istiyorsanızbirşey diyemem.
Hocam parazit damlasını çok önceden önermiştik diye hatırlıyorum. O zaman yapmış oksaydınız en azından o ihtimali elemiş olurduk. Neyse damlatın yapacak birşey yok. Çinkoyu ne kadar süre kullandınız ?Damlayı uygulamadan sormak istedim yine her yer kanne olacak böyle