Boyun sırt bölgesi kanama

Son hali ensesi bu şekilde artık gerçekten ne yapsamda olmuyor kafesin dibinde duruyor bir oyuncagi var onun yanında duruyor gögüs kemigide belirgin hale ama yem yiyor su iciyor kaşıntısı garip bi şekilde sanki ani bir kaşıntı olurda deli gibi o bölgeyi kaşırsınız ya o şekilde ense damlası bulamadım diye kullanamadım flagly kullandım sadece 4 gün kadar
https://hizliresim.com/j4mw0nr

Mantar ilacı kullanmış mıydınız daha önce ?

Yarın eczaneden trifuculan alıp yarım suluğa 6 damla katarak 7 gün devam edin.

İvomec veya bitason alabilirsiniz ikisi de olur. Damlattoğınızda delirmiş gibi kaşınır korkmayın 👍

İyi günler damla aldım ivomec, normalde büyük formdaymış insülin enjektörü içerisinde bi miktar verdiler nasıl kullanacağım damlayı yeterli olurmu bu miktar

İyi günler damla aldım ivomec, normalde büyük formdaymış insülin enjektörü içerisinde bi miktar verdiler nasıl kullanacağım damlayı yeterli olurmu bu miktar
Yeter çok bile. Ense derisine 1 damla damlatacaksınız. Kaşınır tedirgin olur falan korkmayın. 15 gün sonra 1 damla daha 👍 toplamda 2 damla yani

Yeter çok bile. Ense derisine 1 damla damlatacaksınız. Kaşınır tedirgin olur falan korkmayın. 15 gün sonra 1 damla daha 👍 toplamda 2 damla yani
Tamamdır çok teşekkürler, şurup için eczaneye gittim ama reçetesiz alamadım reçete ile veriliyormuş pazartesi gününe kaldı

Trifuculan için reçeteye gerek yok. Başka eczaneye sorsaydınız. Ama ense damlasına tepkisini gördükten sonra başlamak istiyorsanız 👍 birşey diyemem.

Yarın nöbetci eczanelere bakayım bugün birazdan damlayı uygulayacagım inşallah iyi olur 😔

Damlayı uygulamadan sormak istedim yine her yer kan 😔 ne olacak böyle

Damlayı uygulamadan sormak istedim yine her yer kan 😔 ne olacak böyle
Hocam parazit damlasını çok önceden önermiştik diye hatırlıyorum. O zaman yapmış oksaydınız en azından o ihtimali elemiş olurduk. Neyse damlatın yapacak birşey yok. Çinkoyu ne kadar süre kullandınız ?

Geri