İbrahim AKA
Meraklı Üye
Yeni kafesimizin kurulumunu tamamladık
))
Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı olsun, güle güle kullanın..
Hayırlı olsun. Bol bol yavru alırsınız İnşallah.
Güle güle kullanın.
cok güzel olmus elinize saglık bol yavrulu günler
teşekkürler. Bu benim ikinci bst kafesim şiddetle tavsiye ederimGüle Güle kullanın. Oldukça güzel bir kafes. Yakın zamanda ben de otomatik kafeslerinden almayı düşünüyorum.
Hayırlı uğurlu olsun. BST kafesten herkes memnun peki evin bir köşesine kursak kafesi, tüy, yem artığı problemi olur mu. öndeki şeffaf mika sorunu çözebiliyor mu.
Hayırlı ugurlu olsun Güle güle kullanın
Hayırlı olsun bende de bst kafes var şuanda. Sizin gibi evin bir odasını ayırdım memnunum bst kafesten. Yalnız sol tarafta yuvalık deliği ltta olduğundan sıkıntı yaşıyorum o taraftaki kuşlar biri hariç henüz yuvalığa girmediler bile.
Teşekkürler. Ben evde yapıyorum hobi amaçlı bi oda ayırdım takılıyoruz. Kafes önündeki pleksi pisliği yem kabuğunu falan direk tavaya gönderiyor ama tüy kuşlar kanat çırptıkça dışarı uçuşuyor malesef. Akşam eve gidince şarjlı süpürgeyle alıveriyorum. Kafes tabanında mısır granalü kullandım kesinlikle koku sorunu yaşamadım, yeni kafesimde fırınlanmış taban kumunu deniyorum şimdi
Bu eski kafesim ve ilk yavrularımı bu kafeste aldım
![]()
Hayırlı olsun. Bst kafesi bende takip ediyorum. Gerçekten ürünleri kaliteli. Kısmet olursa Eylül ayında alacağım.