Cok evhamlıyım sanırım. Teşekkürler. Probiyotige bugun basladikKuşlar gagalarını birbirine sürterek ses çıkarır. Bu onların keyfinin rahat olduğunu gösterir. Normal yani.
Tüylerini de sık sık düzeltirler normaldir.
Dışkılar ise fena değil. Probiyotik kullanın haftada 3 kez düzenli.
Genel olarak bakmanız gerekenler kuşun iştah ve enerji durumu ile dışkı durumu.Cok evhamlıyım sanırım. Teşekkürler. Probiyotige bugun basladik
Cok teşekkür ederim. Dediginiz hususlara dikkat edeceğimGenel olarak bakmanız gerekenler kuşun iştah ve enerji durumu ile dışkı durumu.
Kusup kusmadığı,göz burunda akıntı olmadığı,hapşırmadığı gibi konular da önemli.
Sağlıklı kuş enerji ve iştah durumunu kaybetmez zaten,genelde de dışkıları normal olur. Farklılık olursa anlarsınız. Probiyotik mutlaka düzenli verilmeli ama,her hafta 3 gün verin.
Genel olarak bakmanız gerekenler kuşun iştah ve enerji durumu ile dışkı durumu.
Kusup kusmadığı,göz burunda akıntı olmadığı,hapşırmadığı gibi konular da önemli.
Sağlıklı kuş enerji ve iştah durumunu kaybetmez zaten,genelde de dışkıları normal olur. Farklılık olursa anlarsınız. Probiyotik mutlaka düzenli verilmeli ama,her hafta 3 gün verin.
Videodaki ile aynı kuş mu bu? Kuşta kuyruk sekmesi,hapşırma tıksırma,burun göz akıntısı var mı?![]()
![]()
Diğer kuşum gözünü yaralamıştı. Normal göz ve yarali gözü fotograf olarak ekledim. Ilk 1 hafta filan göz damlasi kullandık düzelme olmamıştı bıraktık. 1 haftadir filan böyle. Bu düzelmiş hali yani. Elimizden baska bir şey gelir mi yoksa zamanla mi duzelir yada hep boyle kalir mi.
diğer kuş için kullandığımız antibiyotiği buna da uygulamıştık bir kaç gün. Ayrıca gözü için göz damlası kullandık 1 hafta filan.Dışkıda koku yoksa problem de yok demektir. Kuşa bir tedavi uyguladık diye hatırlıyorum ama yanılmış olabilirim. Uygulandıysa nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı ?
Yemine vitamin derken?diğer kuş için kullandığımız antibiyotiği buna da uygulamıştık bir kaç gün. Ayrıca gözü için göz damlası kullandık 1 hafta filan.
Bugün probiyotik başladım suyuna katıyorum.
Ayrıca yemine de vitamin katıyorum geçen söylemiştiniz kanatlıoilden aldım o geldi onu kullanıyorum
kanatlıoil pembe mixYemine vitamin derken?
Birkaç gün derken kaç gün ?diğer kuş için kullandığımız antibiyotiği buna da uygulamıştık bir kaç gün. Ayrıca gözü için göz damlası kullandık 1 hafta filan.
Bugün probiyotik başladım suyuna katıyorum.
Ayrıca yemine de vitamin katıyorum geçen söylemiştiniz kanatlıoilden aldım o geldi onu kullanıyorum
4 gün diye hatırlıyorum 3 en fazla 4 günBirkaç gün derken kaç gün ?
İşte hata etmişsiniz antibiyotik başlanmışsa en az 5 gün kullanılmalıdır.