Bu sesler normal mi çok fazla çıkartıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smith

Yeni Üye

Bu sesler normal mi sürekli ağzını açıp kapatıyor

Kuşlar gagalarını birbirine sürterek ses çıkarır. Bu onların keyfinin rahat olduğunu gösterir. Normal yani.
Tüylerini de sık sık düzeltirler normaldir.
Dışkılar ise fena değil. Probiyotik kullanın haftada 3 kez düzenli.

Kuşlar gagalarını birbirine sürterek ses çıkarır. Bu onların keyfinin rahat olduğunu gösterir. Normal yani.
Tüylerini de sık sık düzeltirler normaldir.
Dışkılar ise fena değil. Probiyotik kullanın haftada 3 kez düzenli.
Cok evhamlıyım sanırım. Teşekkürler. Probiyotige bugun basladik

Cok evhamlıyım sanırım. Teşekkürler. Probiyotige bugun basladik
Genel olarak bakmanız gerekenler kuşun iştah ve enerji durumu ile dışkı durumu.
Kusup kusmadığı,göz burunda akıntı olmadığı,hapşırmadığı gibi konular da önemli.
Sağlıklı kuş enerji ve iştah durumunu kaybetmez zaten,genelde de dışkıları normal olur. Farklılık olursa anlarsınız. Probiyotik mutlaka düzenli verilmeli ama,her hafta 3 gün verin.

Kusup kusmadığı,göz burunda akıntı olmadığı,hapşırmadığı gibi konular da önemli.
Sağlıklı kuş enerji ve iştah durumunu kaybetmez zaten,genelde de dışkıları normal olur. Farklılık olursa anlarsınız. Probiyotik mutlaka düzenli verilmeli ama,her hafta 3 gün verin.
Cok teşekkür ederim. Dediginiz hususlara dikkat edeceğim

Diğer kuşum gözünü yaralamıştı. Normal göz ve yarali gözü fotograf olarak ekledim. Ilk 1 hafta filan göz damlasi kullandık düzelme olmamıştı bıraktık. 1 haftadir filan böyle. Bu düzelmiş hali yani. Elimizden baska bir şey gelir mi yoksa zamanla mi duzelir yada hep boyle kalir mi.

Diğer kuşum gözünü yaralamıştı. Normal göz ve yarali gözü fotograf olarak ekledim. Ilk 1 hafta filan göz damlasi kullandık düzelme olmamıştı bıraktık. 1 haftadir filan böyle. Bu düzelmiş hali yani. Elimizden baska bir şey gelir mi yoksa zamanla mi duzelir yada hep boyle kalir mi.
Videodaki ile aynı kuş mu bu? Kuşta kuyruk sekmesi,hapşırma tıksırma,burun göz akıntısı var mı?

Aynı kuş evet. Hiçbirisi yok dediklerinizin. Gözlerinde bazen sulanma oliyor yaralı gözünde o kadar

Dışkıda koku yoksa problem de yok demektir. Kuşa bir tedavi uyguladık diye hatırlıyorum ama yanılmış olabilirim. Uygulandıysa nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı ?

Dışkıda koku yoksa problem de yok demektir. Kuşa bir tedavi uyguladık diye hatırlıyorum ama yanılmış olabilirim. Uygulandıysa nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı ?
diğer kuş için kullandığımız antibiyotiği buna da uygulamıştık bir kaç gün. Ayrıca gözü için göz damlası kullandık 1 hafta filan.

Bugün probiyotik başladım suyuna katıyorum.
Ayrıca yemine de vitamin katıyorum geçen söylemiştiniz kanatlıoilden aldım o geldi onu kullanıyorum

diğer kuş için kullandığımız antibiyotiği buna da uygulamıştık bir kaç gün. Ayrıca gözü için göz damlası kullandık 1 hafta filan.

Ayrıca yemine de vitamin katıyorum geçen söylemiştiniz kanatlıoilden aldım o geldi onu kullanıyorum
Yemine vitamin derken?

Birkaç gün derken kaç gün ?

Kuşla ilgili son durum bu dışkısı hali keyfi ve gözünün durumu. daha önce 6 gün antibiyotik kullanıldı 1 hafta da göz damlası kullanıldı ama durum hala bu. Dün de sabah akşam göz damlası kullandık ama hala böyle. Ne yapmalıyım. 2-3 gündür gözünü çok fazla kapatıyor ve her yere sürtüyor

Kuşun ağzı niye yeşil?
Dışkılar nasıl?
Kusma var mı?
Yemeğini yeterince yiyor mu?
Dışkı normal değil.
Probiyotik verdiniz mi?

Geri