Çağlayan Levent
Meraklı Üye
Iyi gunler arkadaslar herkeze , daha tam olarak tuylenmemis yavru bir kusun cinsiyeti belirlenebilirmi?
Flaş gözlerine zarar verebilir diyerekten bu kadar yakinliktan cekebildim. Neye dayanaraktan anlaşılıyorBelirlenir ama %100 emin olunamaz dönebiliyorlar. Örnek resim varsa yükleyin isterseniz.
Bir hafta daha bekleyelim o zaman bir hafta sonra gene resim yuklerim sorarim. Sadece 2 tanesi yeni yeni tuylenmeye basladi ondan bunları çektim 5 tane yavrum var şu anda. Bakalim sabirla bekliyoruz buyumeleriniMaşallah Çağlayan bey ama bir hafta sonra birdaha bakalım henüz tam net değil. İki yavrumu var.
Bir hafta daha geçsin flassiz bir şekilde çekerim gene resimleri dediğiniz gibi az biraz daha buyusunlerSunuda belirteyim flaş yanıltır gün ışığında flaşsız resim olursa daha iyi olur
Bir hafta daha bekleyelim o zaman bir hafta sonra gene resim yuklerim sorarim. Sadece 2 tanesi yeni yeni tuylenmeye basladi ondan bunları çektim 5 tane yavrum var şu anda. Bakalim sabirla bekliyoruz buyumeleriniEkli dosyayı görüntüle 6337
Bir hafta önceki bir yuvadan çekilmiş bir foto tüylenmeye başlayan ve çereleri görünen yavruların biri dişi biri erkek diye tahmin ettim.ve öyle büyük ihtimal. Çere deliklerinin etrafı beyaz ve beyazlık büyümeye devam ediyor. Eğer beyazlık azalıp mor daha sonra mavi olmaya doğru ilerlerse erkek beyazlık büyürse dişidirEkli dosyayı görüntüle 6339
Biraz daha büyüsünler sizde tahmin edebilirsiniz bence inş sağlıklı bir şekilde yeme düserlerSizinkiler bi kaç günlük daha büyükler galiba maşallah çok güzeller sağlıklı şekilde buyumeleri dileğiyle. Benim ilk yavrumun yumurtadan çıkış tarihi aralık ayının 23'ü . Sizinkilerin cere kısmı belirginleşmeye başlamış. Benim az bişey daha beklemem lazım anlaşılan![]()
Inşallah . Teşekkür ederim sagolunBiraz daha büyüsünler sizde tahmin edebilirsiniz bence inş sağlıklı bir şekilde yeme düserler![]()