Çok teşekkür ederim içimi rahatlattığınız içinEkli dosyayı görüntüle 46744
7 Aylık dişi, evin oyuncusu dişi olması alıştırılmayacağı anlamına gelmez yaşı küçük olan kuşlara ilgi gösterirseniz dişi erkek fark etmez alıştırabilirsiniz.
Teşekkür ederim şimdiden elime gelmeye başladı özgür ruhlu yetiştiriyorum kuşumu kapıları kapatıp uçuruyorum ilk başta çarptı biryerlere sonra düzeldi ben şimdi çağırdığımda gelmesini istiyorum nasıl eğitim verebilirimBeni en çok seven en çok sevdiğim kuş dişi klasik yeşil bir muhabbetkuşu idi alıştırılabilir konuşturulabilir.
Cevabınız için teşekkür ederim yavaş yavaş bana alışıyor elime fln almaya başldım omuzuma koyuyorum maşallah çok tatlı hayvanlarEvde 1 çiftim var. Üretim yapıyorum. Dişi kuşum yavruluktan beri bende. Bi kere saldım,salar salmaz omzuma gelip kondu. Dişi olması alıştıramayacağınız anlamına gelmez
tabii ki dişi kuşlar erkeklere göre daha soğuk davranır ve geç konuşur ama yeterli ilgiyle her muhabbet kuşu alıştırılır elinizden yem yedirinEkli dosyayı görüntüle 46743
Yeni yavru bir kuş aldım sanırım cinsiyeti dişi bana sıcak davranır mı bazıları dişi kuşlar insanlara yakın olmaz diyorlar bu doğru mu bir de kendime nasıl alıştırabilirim
Teşekkür ederim deneyeceğimtabii ki dişi kuşlar erkeklere göre daha soğuk davranır ve geç konuşur ama yeterli ilgiyle her muhabbet kuşu alıştırılır elinizden yem yedirin