Şöyle bir durum var, erkek kuşumda 15-2 yaşlarında, dişi erkeğe ayak atıyor ama erkeğe izin vermiyor, erkekte sakin ayak atma felan pek yok. Dişi yuvada erkeğin üstüne çıkıyor, çekiştiriyor, erkek yuvadan çıkmak isteyince çekip yuvaya alıyor vs. Yani işin özü dişi fazla baskın gibi, bu iş nasıl olacakMaşallah kuşunuz kızışmış durumda.
Yaralayacak kadar davranış yoksa gerisi sabır işi. Erkeğin baskinliktan ziyade bana kalırsa dişine göre vücut olarak küçük (cılız) olabilir. Erkeğin Fotoğrafini atarmisiniz.Şöyle bir durum var, erkek kuşumda 15-2 yaşlarında, dişi erkeğe ayak atıyor ama erkeğe izin vermiyor, erkekte sakin ayak atma felan pek yok. Dişi yuvada erkeğin üstüne çıkıyor, çekiştiriyor, erkek yuvadan çıkmak isteyince çekip yuvaya alıyor vs. Yani işin özü dişi fazla baskın gibi, bu iş nasıl olacak![]()
Yok zarar vermiyor, diğer sorunun cevabı ise erkek show jumbo ve dişiden daha da iri, ama sakin bir erkek. Acaba dişinin tam kızışmasını mı bekliyor bilemedim. Dişi kum, mama, mineral bloğu vs. hepsini yerken erkek pek dokunmuyor sadece normal yemi yiyor, bu durum dişinin hazırlık yaptığını veya daha fazla ek besine ihtiyaç duyduğunu mu gösterir?Yaralayacak kadar davranış yoksa gerisi sabır işi. Erkeğin baskinliktan ziyade bana kalırsa dişine göre vücut olarak küçük (cılız) olabilir. Erkeğin Fotoğrafini atarmisiniz.
Teşekkürler, erkeğin sakin kalması dişinin tam kızışmamasından dolayı mıdır?Maşaallah kuşlarınız çok güzel dişiniz kızışmaya başlamış
Onunla alakası yok çekiniyordur zamanla atlatır inşaallah bu durumuTeşekkürler, erkeğin sakin kalması dişinin tam kızışmamasından dolayı mıdır?
UmarımOnunla alakası yok çekiniyordur zamanla atlatır inşaallah bu durumu
Birde şu soruyu sormuştum ama... erkek show jumbo da dişi de show olabilir mi?gözleri kırmızı ise albinodur eğer gözleri normal renk ise çift faktördür. Nasıl renk olacağını bilmek için 2 3 kuşak geçmesi lazım .
Sonunu güzel bağlamışsınızIrk konusunda pek bilgili değilim sonra uyarı alıyorumSHOW besleyen arkadaşlarımız büyüklerimiz küçüklerimiz en kısa zamanda cevap verir inşaallah. Bana göre Show olsun ya da olmasın Show yapmış prenses
![]()