sekerse_tehlike
Meraklı Üye
Merhabalar, 5 yaşındaki dişi kusumuz yaklasik 2 kere kulucka donemi atlatmis artik emekli ettigim bir anne. Ayri kafeste duruyor babadan. Sehir değişikliği oldu biraz daha guneye geldik haliyle sicak geciyo, kafesin bulunduğu oda baya sicak oluyodu gun icersinde simdi yerlerini değiştirdim. Cok sicak olmamakla beraber normal sıcaklıkta duruyor kafes. Ilk gelinen 2 hafta bir sey yoktu sonradan birden ortaya çıktı. Sürekli kabarik durma vs mevcut karaciğer olarak teshis konuldu pek guven vermedi verilen ilaclar vs malum bir vet kedi kopek ilaclari verdi kullanmadim. Bir sey bildiğini de dusunmuyorum o vet'in. Hala ayni konumda bazen iyi bazen kötü bir teshis hala konulamadi arada baytrill kullaniyordum iyi gelir gibi oldu sonra birakinca yine kabardi falan. Yesillik yiyor ama ak dari kizil dari kesinlikle yemiyor asagi atiyor babasi da aynisini yapardi sonra babasini sahiplendirince onun sonu noldu bilmiyorum. Erkegi yanina koyunca canlaniyo sanki hastaligi unutuyor. Versele laga karaciger koruyucu kullanmali miyim? Yoksa karaciger temizligi icin oneriniz var midir ?