Ahmet Burak
Yeni Üye
- Katılım
- 18 Mar 2021
- Mesajlar
- 86
- Tepkime puanı
- 23
peki yaş olarak kaç yaşındaYumurtası var gibi duruyor dişi galiba
Pek bilgim yok sultan papağanı hakkında kusura bakma.peki yaş olarak kaç yaşında
Bende zaten sanırım demiştimde neyseBen de sultanlardan çok anlamam ama bildiğim bilgiler doğrultusunda bana erişkin gibi gelmedi. Belki yavru değildir ama erişkin de değil bence. Her kuş kuyruğu düştüğünde hamile olmuyor. Benim dişi kuşumun kuyruğu yavruluktan beri düşük duruyor. O yüzden hamile diyemeyiz bence.
Ben size bilmiyorsunuz demek için söylememiştim özür dilerimBende zaten sanırım demiştimde neyse
sultan papağanından kim anlıyor bilen varsa etiketlesi
Özüre gerek yok, ama sultan papağanı hakkında bilgili olan biri bulmamız lazım pekte yok galiba.Ben size bilmiyorsunuz demek için söylememiştim özür dilerim![]()
Sanırım.Özüre gerek yok, ama sultan papağanı hakkında bilgili olan biri bulmamız lazım pekte yok galiba.
ama cevap yazmıyorlar@Melih.S59 @ADRIAN hocalarımızın sultan papağanı var
Aktif olunca yazarlar.ama cevap yazmıyorlar
Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyup güncel dışkı fotoğraflarını paylaşın bakalımbide dışkısı koyu yeşil bekleyince gittikçe siyahlaşıyor ne yapmalıyım