diye yerlerini değiştirdiniz.yer değiştirme yüzünden stres olabilir.kafeslerini atar mısınızBide birtanesinin dışkısı ishal gibi açık renkli hafif sıvı ama çok değil
kafeste gaga taşı ve kalamar kemiği var mı?1 hafta gözlemleyin.sorun olursa yazın.yer değişikliğinden olabilir.Getireli 1-2 saat oldu daha
markası ne1 hafta da bir sorun sıkıntı çıkcağını düşünmüyorum mama alışkanlıkları var zaten 1-2 güne mama ve vitaminlerini vermeye başlarım canlalırlar diye düşünüyorum
neyin markasımarkası ne
vitamininneyin markası
kurtlu mama kullanmayın.vitamininiz yokmuş .vitamin olrak gervit w yada nekton s kullanınTaubent E-50 Probiyotik sağlık tohumu kurtlu maması v.s
kuşlar üretim için küçükler özellikle dişi. Böyle devam ediyorlarsa ayırmanızı tavsiye ederim dişi strese girebilirMerhaba arkadaşlar 4 aylık erkek kuşuma 2 aylık dişi aldım. Erkek dişiyi kaşıyor, besliyor ama erkek ayak atınca dişi sinirleniyor. Ne yapmalıyım daha 4 gün oldu birleşeli
Üretmek için birleştirmedim birbirleri ile çift olsun diye birleştirdim. Yine de ayırmam gerekiyor mu. Sadece ayak atma olunca sorun oluyorkuşlar üretim için küçükler özellikle dişi. Böyle devam ediyorlarsa ayırmanızı tavsiye ederim dişi strese girebilir
bence kavga yoksa gerek yok birbirlerini tanısınlar.gelecekte eş olmaları kolaylaşırÜretmek için birleştirmedim birbirleri ile çift olsun diye birleştirdim. Yine de ayırmam gerekiyor mu. Sadece ayak atma olunca sorun oluyor
kurtlu mama kullanmayın.vitamininiz yokmuş .vitamin olrak gervit w yada nekton s kullanın