Mustafa İlyas
Yeni Üye
Merhaba Evde Vitamin Nasıl Yapılır onu göstereceğim. Dikkat Bu Vitamin Suya Karıştırılmaz arada sırada kuşlara yada hasta kuşlara verilmek içindir.
İçindeki Vitaminler:
------------------------------------------------
%17 Meyve Şekeri
B-1 Vitamini: 0,13 mg
B-2 Vitamini: 0,12 mg
B-3 Vitamini: 0,13 mg
B-5 Vitamini: 0,11 mg
B-6 Vitamini: 0.14 mg
Folik Asit
Folat, DFE: 19 µg
B-12 Vitamini: 0 µg
C Vitamini: 0,32 mg - Bu Vitaminler ürüne, olgunluğuna ve türe göre değişiklik gösterir.
A Vitamini, RAE: 910 µg
A Vitamini, İÜ: 16706 İÜ
E Vitamini (alfa-tokoferol): 0,66 mg
D Vitamini (D2 + D3): 0 µg
D vitamini: 0 IU
K Vitamini (filokinon): 13.2 µg
P Vitamini : Az Derecede
Malzemeler:
YAPILIŞI:
bitmiş bir vitamin kabının damlatma yeri dikkatlice bıçak vs. ile açılır. Havuç Rendelenir, Elma Rendelenir Mandalinanın yarısı yenir
havuç ve elmanın rendelenmiş hali bir kapa dikkatlice sıkılır. mandalinanın yarısının suyuda patlatılamdan sıkılır. filtreden geçirilir. ve vitamin kabına aktarılır. vitamini serin bir yerde yada buzdolabinda muhaza edebilirsiniz. her ihtimale karşın vermeden önce koklayın derim. benim kuşum çok sevdi.sizinkilerde sever diye düşünüyorum. içinde 20tl lik lüks vitaminler kadar vitamin bulunuyor. hasta kuşlarınızı ayağa kaldırmaya yardımcı olur.

İçindeki Vitaminler:
%17 Meyve Şekeri
B-1 Vitamini: 0,13 mg
B-2 Vitamini: 0,12 mg
B-3 Vitamini: 0,13 mg
B-5 Vitamini: 0,11 mg
B-6 Vitamini: 0.14 mg
Folik Asit
Folat, DFE: 19 µg
B-12 Vitamini: 0 µg
C Vitamini: 0,32 mg - Bu Vitaminler ürüne, olgunluğuna ve türe göre değişiklik gösterir.
A Vitamini, RAE: 910 µg
A Vitamini, İÜ: 16706 İÜ
E Vitamini (alfa-tokoferol): 0,66 mg
D Vitamini (D2 + D3): 0 µg
D vitamini: 0 IU
K Vitamini (filokinon): 13.2 µg
P Vitamini : Az Derecede
Malzemeler:

havuç ve elmanın rendelenmiş hali bir kapa dikkatlice sıkılır. mandalinanın yarısının suyuda patlatılamdan sıkılır. filtreden geçirilir. ve vitamin kabına aktarılır. vitamini serin bir yerde yada buzdolabinda muhaza edebilirsiniz. her ihtimale karşın vermeden önce koklayın derim. benim kuşum çok sevdi.sizinkilerde sever diye düşünüyorum. içinde 20tl lik lüks vitaminler kadar vitamin bulunuyor. hasta kuşlarınızı ayağa kaldırmaya yardımcı olur.