alizgi asel
Meraklı Üye
Kuşumun gagası normal mi acaba yoksa hastalık mı var?

Bir sorun gözükmüyor.
Kahverengiye dönmesi kızışmasından dolayı. Kızgınlık geçtikçe tekrar renk açılacaktır.Rengi biraz kahverengiye dönünce bilemedim panik oldum
Kahverengiye dönmesi kızışmasından dolayı. Kızgınlık geçtikçe tekrar renk açılacaktır.
Sanırım kuşun dişi, büyüdükçe çiftleşme isteği arttıkça renginin koyulaşması normal diye biliyorum.
Şimdi sana birkaç soru sormak istiyorum çünkü benim de kuşum dişi ve biraz bilgi almak istiyorum. Kuşun ne zamandır seninle birlikte ve kaç yaşında? Seninle oyun falan oynuyor ve parmağına geliyor mu? Omzuna çıkıyor mu? Vs vs
Kahverengiye dönmesi kızışmasından dolayı. Kızgınlık geçtikçe tekrar renk açılacaktır.
Kuşumu 1 aylıkken almıştım şuan 4 aylık ele geliyo kola geliyo kafaya konuyo elimizde yem yiyo dudağımdan öpüyo kendi kafesinde salıncağı ve ziliyle çok güzel oynuyo yemini suyunu çok güzel yiyo quik yumurta maması almıştım onuda severek yiyo
Benimki de dişi 1 aylık falan alalı 1 hafta oluyor başlarda elime parmağıma geliyordu ama şimdi sürekli gagalıyor ısırmaya da başladı, yeni yeni elimden yediriyorum. Kendime alıştırmak için napmalıyım? Sen naptın?
Şuan kafesin kapağı açık kendi giriyo çıkıyo dolaşıyo aynamız var portmanto onun üstüne gider konar orda oynar acıkır kafese gelir girer karnını doyurur tekrar çıkar tam bi özgür kız sizde kuşunuzu asla sıkıştırmayın ele gelmesi için hiç zorlamayın size güvendikçe elinizden gitmeyecek zaten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olur merak etmeyin bende burda hep anlatırlardı benimkide öyle olsun derdim oldu siz sevin sadece hergün ilgilenin aklınıza gelen her güzel kelimeyi söyleyin müzik felan açır seviyolar siz yeterki ilgi gösterin kafes kuşu gibi değilde bi aile ferdi gibi davranın valla yanınızdan gitmiyolar odadan çıkıp tek bırakıyorum 2 dk peşimden bağırıyo resmen niye gittin der gibi 2-3 ay geçsin sizinkide olur bence)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olabilir.Şuan 4-4.5 aylık civarında kızışma olabilir mi acaba